Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Rikstoto utvider staben

Del:  

Vi over middagshøyden husker godt Karin Marie Westrheim fra halvsju på nrk, programmet vi bare måtte ha med oss på lørdager. Karin Marie Westrheim begynner allerede 5.mai i sin nye stilling som

informasjonsrådgiver i media/kommunikasjonsavdelingen til Norsk Rikstoto.

Karin er født i Tromsø for lenge siden - den gang arbeidshester var et alminnelig syn i bybildet. Oppvokst i nord men tok artium i Bodø, og studerte videre ved universitetet i Bergen og Oslo. Har cand.mag.-grad. Begynte som NRK-journalist i 1978, og har bred erfaring både fra TV-produksjon og radio i tillegg til 10 år som journalist i Dagbladet. I 2001 ble jeg ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Miljøverndepartementet, og er nå på tampen av et årsopphold i Landbruks- og matdepartementet hvor jeg har jobbet som rådgiver og saksbehandler i Seksjon for dyrehelse og dyrevelferd, Avdeling for matpolitikk.

Hesteeier

Karin er også hesteeier, sin 27 år gamle Oldenborger er still going strong som hun selv sier. Max Baloo har hun eid i 15 år (bilde)
Jeg er engasjert i miljøvern og dyrevelferd, og har en sterk interesse for politikk og samfunn. Hest har vært vesentlig for meg helt siden jeg var småjente og tagg meg til å få sitte bakpå vogner og sleder lastet med kull, koks og ved. Eimen av svett arbeidshest har ikke virket avskrekkende - snarere tvert imot. Jeg har ridd siden siden jeg var ni år gammel, og har vært hesteeier i de siste 15 år. Max Baloo er en hissig og kraftig oldenborger, 27 år, pensjonert feltrittshest med gode plasseringer.

Kjell Terke Ringdal uttaler
- Jeg er glad for å kunne fortelle at vi har fått ansatt ny informasjonsrådgiver i media/kommunikasjonsavdelingen. Mange vil huske henne som "Halv-sju dama" på NRK - og har siden gjort andre ting i NRK, i Dagbladet m.m. Karin vil være en viktig brikke for å sikre gjennomføringen av de store oppgavene vi har foran oss. Styret i Rikstoto har vist oss tillitt - og derigjennom er det et vell av store oppgaver Magne Engebretsen, Daniel Kulblik, jeg - og Karin skal løse, sammen med resten av Rikstoto.

Trav24 ønsker Karin Westrheim velkommen.
Foto: Privat

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!