4444D061-CD21-4BAA-B32C-798CF1F05B56_1_201_a

– Vi satser på start til våren

I Jon Sigurdsen har Hans Christian Holm og teamet hans vervet en ny hesteeier inn i travsporten. Årets derbyfavoritt Strong Pepper (bilde) og to andre hester er allerede handlet inn.

Nå ser Holm frem til en god vinter med trening også skal Orlando Vici-sønnen være klar til våren.

Den nyblivne 5-åringen fikk ikke fullklaff i Derby men i sin siste start for det gamle eierteamet ble det enkel seier i finalen av Bronsedivisjonen på Bjerke.

Da stod Strong Pepper på Bjerke hos Holm grunnet litt dårlige treningsforhold hos Flaskerud. Nå er hingsten permanent på landets hovedbane.

– Det stemmer. Han skal få trene på nå i vinter. Gå en hel del i firhjulsvognen så håper vi han er peppet og klar til våren. Dette er en hest med veldig stor grunnkapasitet og en hest som skal kunne ta seg oppover i klassene forklarer hestens nye trener.

Jon Sigurdsen er en ny hesteeier fra Oslo og har handlet inn to andre hester. 3-årige Thai Chinatown og en franskfødt løpshest som også skal trene på en periode fremover. Jeg har vært så heldig å ha vervet flere eiere opp gjennom tiden som etterhvert har fått suksess. Bl.a. familien Claussen som hadde store fremganger med hester som King Cruzer m.fl. Nå håper vi Sigurdson skal få noen gode opplevelser også avslutter en optimistisk Holm.

Foto: Trav24.no