389FCA94-5D13-4A0C-9C85-922CB4796507

Vennegjengens storløpshåp

I Brenne Røn (e.Horgen Tore) har travtrener Sven Olav Weberg og fire kamerater en meget spennende 4-åring. Etter et fåtall starter som 3-åring kom de tilbake og leverte en meget oppløftende årsdebut med en andreplass bak Ari Potter.

Etter det har den røde hingsten bare blitt bedre og bedre. I går på Bjerke ledet de V75-1 fra start til mål og da travet hesten knallfine 1.26.9/1640 volte. Bak Stall Gikk 5 på skjuler Sven Olav selv seg samt Åbys norske sportssjef Jon Walter Pedersen, Svein Olsen, Bjørge Pedersen og Jon Hasselgård seg.

Sven Olav og Julie Anns Gjerstads datter Anneli er oppasser og dessuten fotograf av disse bilene. Vidar Asgeir Brenne er oppdretter. Arverud’n og H.G. Odne ble to og tre i løpet som hadde 15.000 kroner i førstepremie.

– Jeg tror at Brenne Røn har best av å gå etter andre hester. Jeg mistenker at han har et humør som tilsier det forklarte Weberg etter løpet. Det står heller ikke på stilen til den flotte 4-åringen. Dattern vår Anneli som steller har tidligere fått skryt for at hesten ikke står tilbake for noen av Hamrehestene når det gjelder utstyret forklarte Weberg for RDs utsendte Hans Kristian Skubberud.

Et aldri så lite jubileum for Weberg var dette også. Seieren var hans 300. som kusk.

Foto: Anneli Gjerstad Weberg

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Vi er klare!
www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
... See MoreSee Less

Vi er klare!
https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
2 weeks ago

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 ... See MoreSee Less

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Load more