Kolonel Parker

VARIG ORKLA: Den er dagens beste spill

TIPS: Mandagskvelden byr på en på en småvrien omgang fra Varig Orkla Arena. Vi har funnet ett mulig bankeralternativ og objekter vi har troen på.

Av Simen Nordli Ruud

Dagens banker:

V65 avd 6: 4 N.Y. Chante Moi blir vårt holdepunkt i omgangen. Fått ett løp i kroppen etter litt pause, og her tror jeg han sitter tidlig foran. Fra tet kan han nok få styre tempoet fint underveis her Dalen, og da tror vi han holder helt hjem. Holdepunkt.

Dagens beste spill:

V65 avd 3: 3 Kolonel Parker i toppform for dagen. Nest sist var han god til seier etter ett fint løpsopplegg, mens han sist var god toer etter en meget sterk avslutning etter å ha sittet langt bak underveis. Sporet er bra her, og kommer han seg ned i ett fint par utvendig er han vass til slutt. Må med på alt av bonger her.

Kolonel Parker

Dagens Luring:

V65 avd 1: 11 Jærvsømina holder god form for dagen, og har vært ute i flere tøffe lag og hevdet seg bra. Sist kom årets første seier, og det er ikke umulig at årets andre kan komme her. Bakspor på tillegg er aldri ett pluss, men med litt klaff synes jeg ikke hun er helt borte her. Outsider.

Øvrige løp:

V65 avd 3: 5 B.B. Lillebrorviking er nok den beste hesten, men er håpløs usikker. Feilfritt er det trolig vinneren, men det anbefales å gardere her. 9 Oddli Julius står først i den rekka. Vant sist og var god da. Blir garantert bare bedre og bedre med flere løp i kroppen og regnes tidlig. 10 Buås Balder, 2 Sotrapp og 7 Runa regnes også. Har man råd til fler kan Varg U.P. også tas med selv om det kan bli tungt å hente 40m på strekhestene her.

V65 avd 4: Her låser vi løpet på to hester. 3 Saga Krobak og 6 Cocomo Cox. 3 Saga Krobak har vært flink i hele år, og har vist seg å være vedlig solid. 6 Cocomo Cox gjorde ett toppløp etter galopp sist, og med Blekkan opp igjen her kan det meget vel bli årets andre seier. Bør holde med disse to.

V65 avd 5: Synes det er tre hester som skiller seg litt ut her. 1 Jan Livar vant kontrollert sist, og formen er fin. Kan vinne igjen. 7 Faks Trym er veldig bra på sitt beste, og han tåler å gjøre litt selv. Feilfritt er han med å gjør opp. 10 Helle Spik har kanskje ikke sin beste form, men er solid og på en god dag er det ikke helt umulig at han henter alt og alle her. Helt utpå kanten kan man også betale for 6 Oria og 9 Komnes Omer.

HER FINNER DU VÅRE ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER

Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more