Pave Sokken.

Varig Orkla: Tips til isfri bane

TIPSVURDERINGER: Det er lovet fine forhold på trønderovalen mandag, etter at man gikk bort fra isbane. Vi byr igjen på gratis tips.

Av Simen Nordli Ruud

Varig Orkla byr på flere fine løp denne mandagen, og omgangen ser heller ikke altfor enkel ut noe som gjør at det kan bli god betaling for de som treffer. Vi har tatt en titt på løpene, og her får du følgende tips:

V65-1

Innleder med ett montéløp, og her synes vi det ser svært åpnet ut og bred gardering kan være nødvendig. Vi setter 10 Fux Pride knepent først her. Det er snakk om en hedershest, og han er ute på sin beste distanse her. På sine gode dager er han er meget bra hest under sal og er god nok her. 9 Acers Fantasy har kanskje ikke helt toppformen for tiden, men han visst tidligere at han er god i grenen og skulle han få ett lite løft i form av å gå under sal igjen skal han regnes tidlig her. Ellers er 8 Joke C.D. en spennede debutant som må regnes, 11 Efes Trotter på en god dag er heller ikke borte. Bred garderinger anbefales.

Innvendige Acers Fantasy

V65-2

8 Investron er nok den mest spennende hesten her. Kommer ut etter lang pause, og det er snakk om en hest som har litt inne. Sporet er ikke det beste, men det er få hester i løpet og skal ikke ha altfor mye å si. Skal regnes direkte. 1 Ken1s Barbie skal regnes tidlig her fra fint spor. Det samme skal 6 Isabell som går greie løp, og kan vinne med maks klaff. Øvrige hester å se opp for er 7 Tipo di Vittoria og superskrellen 4 Puddingen. Vanskelig løp om ikke bare 8 Investron er best.

V65-3

Nytt vrient løp, og nok ett løp med ikke altfor seiersvant hester dette. Synes likevel det er tre hester som skiller seg noe ut her. 5 May Bella har en del inne, men er helt avhengig av å kunne smyge med underveis og avslutter da bra. 4 Jacy B.R. har funnet formen, og de to siste løpene har vært bra. Er med der fremme igjen her. 10 Cocomo Cox fikk vinne sist, og er nok en av de som kan gjøre litt selv underveis her. Kommer han noenlunde fint på det underveis her så avslutter han fort, og skal regnes tidlig. Bør kunne holde med disse tre her.

V65-4

Veldig fint løp dette her, og det er gode hester på farten. 7 Pave Sokken holder strålende form for dagen, og har nå gått to feilfrie løp på rad som begge har resultert i seire. 4 Faks Trym er nok den aller beste her, men er avhenging av å gå feilfritt også denne. Står fint til på strek, og han kan alt på en god dag. Feilfritt en vinner, men er håpløst usikker. Øvrige garderinger er 6 Bleke Silver som leverte ett strålende løp nest sist og tapte kun for en så god hest som Baias. 1 Tustna Svarten har høy kapasitet, men er ikke helt enkel å ha med å gjøre. Sist gikk det i rykk og napp, og til slutt kom galoppen. Feilfritt god nok, men er ikke enkel. Holder med disse fire.

V65-5

En ganske formløs gjeng som er på farten i den femte avdelingen, og 7 Hauk Viktor blir nok en ganske klar favoritt her. Kan mye på sitt beste, og feilfritt så er han høyaktuell. Bak favoritten kan det aller meste komme. Leter man virkelig på dypet her så er 14-årige Krokstad Juvita den store skrellen. Distansen er perfekt, og har møtt bedre hester enn dette på slutten. Med maks klaff så kan det gå. En eller alle her.

V65-7

Omgangen beste holdepunkt kommer til slutt, og det er snakk om 10 Yesyesyes. Gjort to gode løp etter pause og formen er virkelig på vei oppover. Synes han er hodet høyere enn de andre her, og tror han henter de til slutt. Banker.

Dagens beste banker: V65-7: Yesyesyes

Dagens svakeste favoritt: V65-3: May Bella

Dagens underspilte: V65-1:  11 Efes Trotter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more