Vanvittig-prestasjon-av-AAsrud-Vilja_article_medium

Vanvittig prestasjon av Åsrud Vilja

Hun har alltid vist seg kapabel men stadige skader har gjort at datteren til Järvsöviking aldri har fått den nødvendige konktinuiteten i karreieren. Det illustreres 

kanskje best ved å se på NM for kaldblodshopper som arrangeres på Sørlandets Travpark. Hun sjokkvant det løpet i 2016 til 35 i vinnerodds. Da slo hun selveste Ulsrud Tea. Så har hun fulgt opp med tre strake andreplasser i nettopp det løpet i 2017, 2018 og 2019. I den perioden på tre år har hun bare startet tretten ganger. 

Eier, trener og oppdretter Tor Ørjan Å. Johansen har derimot gjort en strålende jobb når hoppa først er i orden. Hun vant Hoppekriteriet og både Norge og Sverige. Hun ble toer i det svenske hoppederby mens hun ble fjerde i den norske utgaven. 

Nå virker hun endelig til å være frisk og ikke minst rask. Lørdag leverte hun uten tvil karrierebeste. Og igjen var det Ørjan Kihlstrøm som fikk æren av å kjøre 10-åringen. Etter å ha havnet i dødens i Svea Ekonomi-løpet i Årjäng og travet der hele løpet var det kanskje ikke mange som trodde hun skulle kunne svare opp Ulsrud Tea som fikk et strålende løp i rygger undeveis. Men på oppløpet så det ikke ut til at det hadde kostet henne en eneste kalori. Uten å være så mye som etter henne en eneste gang bare ség hun unna på oppløpet når dronning Ulsrud Tea prøvde et angrep. 

Vinnertiden ble enorme 1.21.7/2160 volte. Det ga 100.000 svenske kroner på konto. Der står det nå drøyt 2.8 millioner kroner. Og la det være klart med en gang. Holder hun seg frisk er hun landets beste hoppe pr. nå. Det viste lørdagens løp til fulle. Ulsrud Tea med nok et flott løp i en karriere som har vært rett ut fantastisk. Trø Hera ledet løpet lenge og var god tredje. 

Foto: Trav24.no

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more