Restaurant_Sørlandet 12052019

V75-tips til Sørlandet

Det er klart for V75 og Norgesmesterskap på Sørlandets Travpark. Her er våre vurderinger.

Av Simen Nordli Ruud

V75-1

Setter 10 Mighty Boy frekt først i innledningen. Er virkelig i orden for dagen, og han vant nest sist mens han spurtet voldsomt til fjerde sist bak Tips Bartender og gjengen. 40 meter tillegg er aldri enkelt, men får han ligge på rulle og er på skuddhold avslutter han voldsomt. 7 Ghandi er bra, og kommer ut etter pause her. Er han på topp direkte regnes han tidlig. 12 Thai M. Square var voldsomt bra fra dødens sist på en strålende tid. 6 Filly’s Fighter regnes også tidlig. Bak disse er 3 Lizzi B.R. og 5 Olympic Winner aktuelle. Garderingsløp.

V75-2

5 Lynet McSkaane er en bra 3-åring, og står fint til på strek her. Kommer fra to galopper og er ikke helt til å stole på, men det så ut til å være mer igjen når han feilet sist, og hesten så fin ut. Holder han seg på beina denne gangen kan det være snakk om en vinner. Settes først. 4 Will Nick er en annen bra 4-åring og også han regnes tidlig fra streken her. 3 Amorin står fint til med tanke på pengene her, og han gikk klart godkjent som tredje sist. Er langt fremme også her.  Bak disse er 8 L.D. Lina aktuell samt 10 Eidsnes Mattis som er bra feilfritt, og som er noe for lite spilt her til kun 4%. Leter man enda lengre på dypet så synes jeg 7 Milliemill ikke er helt borte. Aldri vunnet før, men formen er veldig bra. Skulle det bli maks klaff så kan det gå.

V75-3

NM for kaldblodshoppene står for tur, og det er to hester som skiller seg ut. 5 Nordsjø Anna har vunnet sportrekningen, og sitter tidlig i tet her og da kan hun bli veldig vanskelig å hente. 11 April Faxa har vært strålende i hele år, og kommer hun bare ordentlig inn i leken fra spor 11 så er hun med å kjemper om det igjen. Bak disse er det 9 Dale Anne og 12 Marita som skal regnes.

V75-4

Også i den fjerde avdelingen er det to hester som skiller seg litt ut og det er snakk om 6 Miss Pepper og 2 Lucky Queen Soa. 6 Miss Pepper settes først, og det er ett bankeralternativ i omgangen. Gikk voldsomt bra sist bak Zeudi Amg, og ble tredje da. Her lukter det tidlig tet igjen og da vinner hun fort vekk dette. Skal man gardere er det først og fremst 2 Lucky Queen Soa i mot som var veldig god sist fra dødens. Denne gangen er hun dog meldt med sko, og de sikter mot NM på Biri om 14 dager.

V75-5

2 Norheim Bork blir klar favoritt igjen, og han er fort vinneren om han går feilfritt. Sist gjentok han i omganger, men gikk noe voldsomt mellom disse galoppene. Riktig favoritt, men vi må gå i mot. 3 L.D. Odin er voldsomt bra og er også rask ut. Får han teten her Wiig trenger han ikke bli enkel å ha med å gjøre. Er med å kjemper om det. 5 Stå Stille feilet fra start sist, men løste voldsomt før det. Er knallgod også denne, og må tas på alvor. To hester som er fryktelig lite spilt, men som kan komme med klaff er 7 Askeladden og 4 Birk Brage. Begge står på rundt 2% og det er latterlig lite. 7 Askeladden var knallgod fra dødens sist, mens 4 Birk Brage satt fast og er i fin form. Kan skrelle.

V75-6

NM åpen klasse for kaldblods, og Tangen Bork blir hesten å slå. Var rett og slett imponerende sist fra dødens, og denne gangen blir det tidlig tet. Får han styre å stelle litt der så vinner han nok dette. 8 Grisle Odin G.L. har fordel av distansen og skal regnes bak. 10 Troll solen og 9 Ådne Odin kan ses med en viss sjanse.

V75-7

4 Best Ofdream Trio settes klart først, og vinner dette om han er på topp. Er veldig opp og ned i prestasjoner, men leverer han som han skal er det en topp mulighet. Kan brukes som en singelstrek. 1 Feydeau Seven var voldsomt bra i UTM sist som treer da. Holder ikke innersporet her, og det kan bli noe sjanseartet, regnes der bak. Disse to holder normalt.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more