Bjerke Travbane.

V75-tips til Bjerke tirsdag

Her er tips til dagens V75 løp for løp.

Av Simen Nordli Ruud

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |

V75-1
Premiär Tooma blir klar favoritt innledningsvis og sjansene er også svært bra med tanke på hvordan hoppa har sett ut på slutten. Likevel er det bakspor på sprint denne gangen, og det er ikke sikkert det blir like enkelt. Både 2 Superb Story, 3 Mie Frecel og 4 U.S.A Hill er raske ut, og jeg er inne på at det kanskje er 4 U.S.A Hill som kan ende opp i tet til slutt. Derifra kan hun bli vanskelig å ta ned på en sprint. Varsler også for 3 Mie Frecel som kan en hel del om det klaffer med rygger underveis.

V75-2

1 Heimly Best blir klar favoritt og skal også være det. Har vært strålende på slutten, og normalt vinner han dette. Sporet kan bli en felle her, men normalt løser deg seg for favoritten. Verst i mot er 3 Haugestad Fjaler og 2 Runi. Motivert favoritt.

V75-3

Små uggent løp hvor det er mye urutinerte hester. 9 Impala Sun går ned motstandsmessig og skal ses med sjans. 4 Jazzman går jevnt over gode løp, og fortjener snart en seier. Bak disse to skal 11 Paolini regnes, står vanskelig til, men er god nok til å vinne ett sånt løp om det klaffer. Skrellen er C.C. Iamiam som var nære seieren sist, og er i bunn og grunn ikke så verst. Sporet er bra, og på topp skal han regnes her. Åpent.

V75-4

Setter 5 Thai Vermont først er, og det er snakk om beste hesten. Er dog ikke helt stabil, men feilfritt er det god sjanse. 8 Occhio gjorde en sterk innsats fra dødens sist, og skal regnes her. Tåler å gå litt, og kommer han inn i det fra spor 8 er det ikke helt umulig. Bak disse to regnes 1 Majestic Rising, 9 Viking Classic, 2 Perfect Symphony og 4 Synjo Conductor. Åpent bak favoritten.

V75-5

Her kommer dagens beste banker ut og det er snakk om 8 Hassel Odd. Har imponert i nord, og prøvde seg i derbykval sist mot knalltøff motstand, Får godkjent for den innsatsen og det er klart enklere i mot her. Er ikke 100% stabil, men feilfritt er dette en topp sjanse, og det ser ut til at det kan bli fin verdi i han. Banker.

V75-6

Dagens lås kommer her, og det er snakk om 1 Keiser C.K. og 10 Alf Martin. Keiser C.K. er en vinnerhest, og ordner det seg bare fra 1. Sporet er sjansene svært gode. 10 Alf Martin leverte ett svett løp sist, og skulle han gjøre noe lignende her så skal de andre få noe å slite med. Normalt holder det med disse to.

V75-7

Fint avslutningsløp står for tur, og 2 Kashmina B.R. leder nok dette svært lenge. Synes hun var veldig bra sist, og tapte bare for Cool Trix da. Sprint er perfekt her, og det kan holde helt hjem. 9 The One er verst i mot. Fikk endelig vinne sist i Danmark, og kommer med form. Er sylvass på en speed, og bakspor her kan bli perfekt. Bak disse to er 1 Joyeux du Cygne og 6 Calmass outsidere.

Dagens beste banker:
V75-5. 8 Hassel Odd

Dagens objekt:

V75-1. 3 Mie Frecel

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more