d5ca697165662

V75 Forus: Her er tips til en omgang med snø og millioner i lufta

Forus inviterer til V75 lørdag. Det er kommet litt snø i løpet av natten, men det skal ikke skape problemer. Her finner du gratis tips til dagens omgang.

Av Kristian Skeie

– Det er kommet tre centimeter snø i natt. Banemannen sier han har kontroll. Han var ikke bekymret lørdag morgen, men vi vil ikke ha mer snø i løpet av dagen. Foreløpig er det strålende sol, sier daglig leder Bjørn Bagstevold til Trav365 ved 10.00-tiden.

Banemann Oddbjørn Rege stemmer i.

– Det har kommet snø i natt, som jeg satser på å ta av ved 11-tiden. Så får vi håpe at det holder seg uten nedbør resten av dagen, sier han.

Tipsene er levert av Kristian Skeie i Trav24:

Det er en meget fin meny som står for tur denne lørdagen på Forus. Gode hester skal konkurrere mot hverandre.

V75-1:
To eller tre er lås i innledningsløpet:
2 Idu Bork
3 Glans Tider
5 Grude Elling
Vi er temmelig sikre på at 5 Grude Elling er tethesten i innledningsløpet. Like sikre som vi er at 2 Idu Bork er beste hesten på kapasitet i løpet. Sistnevnte må ta det rolig ut og kan tape dyrbare meter end startsiden. Disse to er normalt et sikkert lås, men så har vi 3 Glans Tider som er kraftig kuskeforsterket til dagens start og som blir tredje hesten for oss. Enten kjører man to hester eller kjører en safe variant med tre.

V75-2:
Få seierskanidater. I dagens andre avdeling er det mange vi kapper som ikke vinner løpet. Vi har mest tro på en traver som er radikalt forbedret og det er nummer 1 Looklike Superb. Var rett og slett rå god sist og gjentar han den prestasjonen så er det en klink vinner. Men vi kan ikke stole helt på den enda og må gardere løpet. 8 Waytocatchflow er formtoppet og meget bra. Må med på kupongen. Så er vi veldig spente på 3 Mook som garantert er satt opp til dette løpet og blir vår store outsider for dagen. 13 Electrique A er aktuell like bak der.

V75-3:
En eller mange. I den tredje avdelingen er det 3 Vest Bris først og fremst mot seg selv. Skulle startfasen gå bra her så er det tidlig tet og slutt. Men er variabel ned startsiden og den grønne drakten til Erga kan plutselig være på vei mot det gjerdet. Bak vår solide favoritt så er det dog åpnet og man bør ha 5-6 hester for å føle seg sikker.

V75-4:
Garderingsløp. I den fjerde avdelingen er det en duo fra Erik Killingmo og en danske som vi har mest tro på. 3 Park View, 7 Vitro Diablo og 5 Elegant CN. Vi blir veldig overrasket hvis ikke denne trippelen er heldekk. Killingmo bør klare å få tethesten i dette løpet da han har to meget kjappe hester fra start. Vi låser mange av våre kuponger på disse tre.

V75-5:
En relativ sikker lås. 12 Prins Villiam & 7 Amorin & 11 Magnums Valentin.
I denne rekkefølgen rangerer vi disse to Momarken hestene. 12 Prins Villiam er nok hesten med best løpsform for øyeblikket, mens Amorin er hesten med størst kapasitet. Amorin er vrien og reise med og dette er en langtur der han kjøres bort sent fredag kveld. Går den biten bra så er det positivt. 11 Magnums Valentin har travet et kanon fint hurtigarbeid i Bergen og vi hadde vår kontaktperson på plass som så dette live. Meget spennende med andre ord. Alle hestene har ventet på dette spesielle tidsløpet og vi mener dette er dagens beste lås.

V75-6:
Få vinnerkandidater. Tangen Bork med et kanon hurtigarbeid på Sørlandets travpark sist torsdag. Vi er uansett usikker på denne hesten og denne skal vi absolutt gardere. 1 Todin kan vinne, men da er hesten avhengig av at ikke det blir for hardt tempo underveis for da blir han bløt oppunder mål. Vår klare favoritt som ikke har fordel av distanse er 2 Havglimt. Enorm tarver som fort vinner om han får et fint løp og ikke tredjespor for mye i løpet. 9 Troll Solen heller ingen fordel av distansen, men en fantastisk traver. Nordsjø Odin blir for mye spilt her. Den ser vi ikke med vinnersjanse.

V75-7:
Avslutningsløpet. Vi anbefaler helgardering i dette løpet. Har ikke så mye feeling for noe spesielt i dette løpet. Garderer bredt er vår anbefaling.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more