Robertson.

V75 BJERKE: – Det er en hest med voldsom kapasitet

TRAVTIPS: Her får du gratis tips til lørdagens V75-omgang på Bjerke Travbane.

Av Kristian Skeie

Gulljackpot på Bjerke med hele 16 millioner kroner til en alenevinner. Vi har lagt ned mye arbeid i løpsarkivet og vi har følgende info:

Dagens bankerforslag:

Dagens beste banker:
V75 avd 6:
Vi har veldig tro på at 1 Robertson har en veldig god mulighet her. Han er meget kjapp bak startbilen og vi føler oss ganske sikre på at han er tet hesten. Hamre-stallen har alltid hestene i topp skikk på disse finaledagene og vi tror han får dempe underveis og full fart til slutt. Robertson mener vi er dagens beste banker alternativ fra perfekte betingelser.

Robertson.

Dagens nest beste banker:
V75 avd 5:
8 Idu Bork står dårlig til i spor nummer åtte, men det var Erga-stallen klar over pga grunnlaget. Det er en hest med voldsom kapasitet i dette grunnlaget. Han var ikke veldig god sist, men vi tror Erga har satt han mer opp til denne finalen. Det eneste vi er litt skeptisk til er at det mest sannsynlig blir broddeføre på Bjerke denne dagen. Det er helt sikkert ingen fordel at han må benytte seg av det. Er hesten i toppform og han takler broddeføre så er det normalt en sikker vinner.

Øvrige løp:

V75 avd 1, Hoppecupen:
Et ekstremt åpent hoppeløp innleder V75-spillet. Vår ide er 2 Johnsrud Vesla og Gunnar Austevoll. Hun får helt sikkert overta teten av Midnatt Tulla som hun står sammen med på strek. På en utgang i et system så er 2 Johnsrud Vesla vår klare ide og bak så krever det mye blekk eller markeringer om du vil. Glem for all del ikke 9 Misi Ø.K. som er på vei mot toppform og tarvet et bra løp i sin siste start og satt fast i mål i V75.

Johnsrud Vesla,

V75 avd 2, Grunndivisjonen:
Vi mener bestemt at det kan være en mulig lås her. 3 Olympic Winner er en naturlig tethest i dette løpet og fra den posisjonen så er det fort en vinner. Kusk Rennesvik kjenner veldig godt til vår andre ide i løpet 1 The One. Han er også kjepp i beina fra startsiden, men vi tror ikke Steine klarer og beholde teten. Skulle han få luke ned oppløpet så tror vi at 1 The One slår 3 Olympic Winner hest mot hest. En spennende lås for de mindre kupongene.

V75 avd 3, Hoppedivisjonen:
Et meget åpent løp i den tredje avdelingen. Vi er veldig inne på at det er i dette løpet det kan smelle. Hestene er meget jevne og det er dagsform og posisjoner som vil avgjøre hvem som blir ropt opp som vinner i dette løpet. En hest som blir altfor lite spilt her er Mie Frecel. Hun står i bakspor, men er giftig på en kortspeed. Mie Frecel bør på kupongen. Vi anbefaler bred gardering og ser alle med vinnersjanse.

V75 avd 4, Eliteløp:
Relativt få vinnerkandidater i dette eliteløpet. Tethesten er 5 Z Boko som kan vinne derifra. Evigunge 6 Ble du Gers har mer fordel av sprint nå enn for få år siden. Kan vinne fra posisjon utvendig leder. 9 Dream Builder står i et fint smygspor og kan ta mange til slutt. 4 Bills Man er en tidlig gardering fra et fint spor. Vi mener det er en sikker lås.

Z Boko.

V75 avd 7, Bronsedivisjonen:
10 veldig gode hester i dette finaleløpet. Her lønner det seg å være godt forspent når pengene skal deles ut. Vi gir tipset til 10 Mc Burney. Dette er en traver vi liker veldig godt og tåler og gjøre mye selv i løpene. 3 Deep Sea Lucky står fint til og holder superform noe også 11 Sue gjør. Bak disse er det meget åpent, men 4 Hubert B.G. og 6 Gentletron må naturligvis med på kupongen.

HER FINNER DU VÅRE ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER

Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more