A5888EE4-4B1C-4FED-84BD-6D6B85A8180C_1_201_a

Ut: Lyntoto – Inn: Stalltips

Fra og med mandag neste uke er Lyntoto en saga blott. Begrepet Stalltips skal innprentes og lanseres med brask og bram. Frontfiguren er en firbent kar med samme navn som dere ser i bakgrunnen på bildet. Vår Harry Boy om du vil. Det hele, som har vært planlagt og jobbet med fra desember 2019 ble for første gang presentert for pressen på Bjerke i dag.

Markedssjef og prosjektgeneral Morten B.W. Tønnessen,  kommersiell direktø André Heibo-Tuverud og administrerende direktør: Camilla Garmann kunne i dag stolt presentere Rikstotos nysatsning og revitalieringsprosjekt Stalltips.

Det er navnet på spillet som er så enkelt at alle kan spille det, alle kan vinne i det. Til og med du som det heter i underteksten.

Det er ikke bare fargene, navnet og fremgangsmåten som endres. Men også i aller høyeste grad bruker- og etteropplevelsen. Hvor stor forbedring er ikke et resultattilbud som dette f.eks?

En videoavspilling av bongen din kommer til deg innen kort tid etter at V75 er avsluttet. Da går du gjennom bongen din, avdeling for avdeling. Du får til og med se de siste 200 meter av samtlige løp med tallindikator på hestene du har på bongen som følger dem helt inn i mål (se bilde fra V75-7 Bjerke onsdag 7.oktober som et eksempel).

Som dere ser er gult og grønt byttet med lilla og blått.

Målet er selvsagt å øke omsetningen og antallet kunder. Der har Rikstoto en lang vei å gå. Det har de også innsett og nå gjort noe med. Dette kan fort være et av flere grep som er den rette veien videre. Camilla Garmann innrømmer glatt at dette er det svært viktig å lykkes med.

Med 80.000 spillende kunder hver måned og like mange sovende registrerte kunder er potensiale stort bare det. Når man i tillegg via markedsundersøkelser vet at vi i Norge har ytterligere ca 1.05 millioner kunder som absolutt kunne være interessert i å spille på hest så skjønner man hva vi har å strekke oss etter.

Nå starter jobben. Den må vi alle være med å hjelpe til med. En rekke andre nyvinninger er også på trappene, vi kommer tilbake til noe av det etterhvert. Nå legges den første, største og kanskje viktigste steinen for «nye Rikstoto».

Så fra nå av! Glem Lyntoto. Stalltips er navnet…

Foto: Trav24.no

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more