1609F21C-BA3A-421E-A2A5-CB47A9A0A0AE

Umulig for spillerne å prikke 7 rette på lørdag – jackpot i Bergen!

V75 på Klosterskogen lørdag var ingen lettløst rebus og ingen av spillerne klarte å prikke 7 rette. Utbetalingen for 6 rette ble hele 15.558,-

Hauan Mina og oppasser Cathrine Dahle

Kun et førstevalg vant – det skjedde i V75-1 da Eirik Høitomt kjørte et fint løp med Hauan Mina som fikk sitte i rygger frem til det var 500 meter igjen til mål. Avslutningen via sporene rundt siste sving var av beste merke og Hauan Mina tok årets sjette triumf, hvor fem av de har kommet i V75.

Trener og kusk Ole Johans Østre styrte tredjevalget Calypso Coffee tidlig til tet i V75-2. Ekvipasjen var aldri truet og vant overlegent etter å ha kjørt sitt eget løp et stykke foran resten av feltet.

Calypso Coffee foran hovedfeltet

I V75-3 kom stjernesmellen i Norax Teddy som sammen med Erlend Rennesvik var et klart sistevalg markert på 0,2% av bongene. Norax Teddy ledet an hele løpet, og sjansene steg betraktelig runden fra mål, da Johan Kringeland Eriksen dro på via tredjespor og kjørte oppløp en runde for tidlig og dermed fikk spolert seiersmulighetene.

I V75-4 startet Nothing Like Malena fra bakspor, men kusk Cato Antonsen styrte resolutt til tet på første langside. Derfra ledet ekvipasjen helt hjem og sjettevalget sto igjen som vinner av løpet.

Nothing Like Malena

Bragevinn satt sist i feltet runden fra mål i V75-5, men jobbet seg fremover via tredjespor sammen med kusk Anette Frønes. Etter en råsterk sisterunde vant Bragevinn som et femtevalg markert på 3,9% av bongene. En ny skrell var et faktum!

Ole Johan Østre vant som nevnt med stallhesten Calypso Coffee i V75-2, i V75-6 selte han ut andrevalget Ian B.R. Fra rygg på lederen, via siste indre på oppløpet spurtet Ian B.R. flott til seier over stayerdistanse. To V75-seiere til Team Østre.

I V75-7 tok tredjevalget Tangen Trygg teten fra sitt førstespor og ledet så hele leien til mål var passert.

Startlistene til «Jackpotomgangen» på Bergen travpark finner du her: http://www.travsport.no/Sport/Startlister/Bergen-Travpark/?date=20210904