CFB32B8C-CCD8-40AC-8305-8B3175BA42F9

Trippel- og dobbel-triumfer til Viken

Tone Wirkola hadde en strålende dag som oppdretter på Bjerke ettersom hennes produkter Garth Wader (e.Ken Warkentin), Garrido (e.Un Amour d´Aufor) og Gone With The Wine (e.Raja Mirchi) tok de tre første plassene i V75-2 på Bjerke.

Garth Wader overtok føringen for Hans Jørgen Eggen mot første sving når Cuando Bailando slo på galoppen. Da var løpet i realiteten over. Den kapable 3-åringen til Stall Tress Risa styrte hver meter og stakk lett unna på oppløpet i DNTs Unghestseire med 24.000 kroner til vinneren.

Båstad-oppdretteren har tre hingster i sin G-årgang. Da er det mildt sagt sterkt at de plasserer seg som 1, 2 og 3 i samme løp. Vi gratulerer.

Tidligere trener Jan, sønnen Sverre og en bror av Jan Risa eier hesten som travet 1.15.4/2100 auto.

Senere på dagen, rettere sagt i løpet etter skulle Christina og storebror Ole-Christian Kjenner ta dobbelt i Atle Walgrens serie for stallansatte. Christina vant løpet med Turbo Teddy (e.Dotterud Teddy) som travet 1.30.5/2100 auto. Christine Johannessen trener og er deleier sammen med Erik Gunnar Hansen. Tonje Åsheim er oppdretter. Ole-Christian kom på andre med Mc Vilja.

De to søsknene var begge på pallen i NM for stallansatte i Bergen tidligere i høst. Da var det Ole-Christian som tok gullet mens Christina kapret bronsen. Forrige helg sikret Christina seg seølv i NM for damer hjemme på Momarken. Det må sies å være imponerende resultater.

Foto: Trav24.no