0B80EC00-254A-4DA3-A99D-A740986EC3DF

Tretten var intet ulykkestall

Galopptrener Niels Petersen dominerer fullstendig på Øvrevoll. I går sikret han en historisk triumf for stallen ettersom Whispering Ocean vant Norsk Derby. Det betyr et ekte Hat-Trick i Derbytriumfer og den trettende totalt i Skandinavia.

Carlos Lopez og Niels Petersen hadde en fantastisk dag med hele fem seire denne solfylte søndagen på Øvrevoll. Rosinen i pølsen var Norsk Derby med Whispering Ocean. Det betyr igjen av Kolbjørn Selmer og kona Ann Kristin har vært med på hele denne historiske trippelen. Tre Derby på rad har nemlig ingen klart tidligere.

Ann Kristin var med i Stall Power Girls som eide fantastiske Square de Luynes som vant i 2018, etter det har Kolbjørn Selmer, Wibecke og Hans Petter Gill i Stall Bright Side Of Life sikret galoppsportens blå bånd i 2019 og nå i 2020.

Legger man til Will Prinsens seier i kaldblodsderby 2017 og at Nordic Defence tok seg av Derby på Jägersro i 2018 betyr det fem klassiske Derbytriumfer på fire år for hesteeierne fra Ranheim.

I tillegg til Derbytriumfen vant også Kick On Marit Sveaas Minneløp, Herewegodandy tok seg av Heatherworld Cup, Face of Energima seiret Geberit Derby Mile og Wishformore tok Ford Røhnselmer Løp.

Ikke rart de gliser om kapp med sola

Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media