TR Bild. Bild för fri publicering t.o.m. 2021-01-02. Foto: Lars Jakobsso

Topp, topp, topp leveranse

Team Bullern sendte fire starthester til Solvalla i går lørdag. Det var V75-finaler og store penger å kjøre om. Resultatene var så man måtte gni seg i øynene av. Rett og slett en fantastisk leveranse.

Når siste løp var gått i mål hadde stallen fra Ådal sikret seg to finaleseire og to andreplasser. I pengeveien ble det vanvittige 730.000 svenske svenske kroner innkjørt.

8-årige Floris Baldwin var førstemann ut, og det i Gulldivisjonen. Fra tredje par innvendig spurtet vallaken som en rakett for Magnus A. Djuse og i dommertårnet måtte de fremkalle et forstørret foto for å finne ut at storfavoritten Very Kronos var en centimeter foran den norskeide hesten (bilde). Begge travet 11.9/2140 auto. Floris Baldwin fikk 150.000 skr.

To løp senere var det kapable Oracle Tile (e.Ready Cash) som prøvde seg i Klass-I. Fra fjerde utvendig ble han sendt i angrep ca. 700 meter fra mål. Via tredjespor i siste sving konsentrerte kusk Ørjan Kihlstrøm seg kun om hestene utvendig i banen fra oppløpets begynnelse. Upper Face og de øvrige innvendig hadde han kontroll på. Oracle Tile (bilde) var klart best og vant sikkert på 1.12.1/2140 auto. Det ga 220.000 skr til Stall Ready to Win.

artikkelen fortsetter under bilde…

TR Bild. Bild för fri publicering t.o.m. 2021-01-02. Foto: Lars Jakobsso

I løpet etter ga Erik Adielsson Miracle Tile et perfekt løp i rygg leder og tredje innvendig. Det klaffet maks på sisterunde med hester som ga seg og Adielsson leverte virkelig varene som kusk. Algot Zonett var det ingenting å gjøre med men Stall Grini ASs herlige hoppe var klart nest best, travet 12.4/2140 auto og sikret seg 110.000 skr.

I V75-7 kom dagens delikatesse. Ørjan Kihlstrøm bak Hickothepooh (e.Triton Sund) havnet i 3-innvendig. Kanskje den beste posisjonen i et travløp. Always On Time stakk til tet men slapp til Night Brodde. Det så mørkt ut for Hickothepooh rundt siste sving når Final Dream holdt lengre enn forventet. I front koblet Remarkable Feet et grep på lederen og de fikk 5-6 lengder inn på oppløpet. Final Dream trøblet med travet og galopperte. Da kom åpningen og Hickothepooh leverte en spurt som var helt vanvittig.

Den norskfødte 8-åringen har vært gjennom mye etter den katastrofale pålastingen på flyet på vei til Finland. Nå er han tilbake for fullt som en av norges beste hester. 1.11.9/2140 auto travet hesten til Stall Sørlie Kiosk. Torbjørn Selvåg er oppdretter og førstepremien lød på 250.000 skr.

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild