D4C0E052-AAAF-45E7-9555-1EA7D1CEF3A2_1_201_a

To V75-vinnere fra den lille bygda Gan

Det lille tettstedet Gan mellom Lilletrøm og Løken i Hørland kan muligens ikke slå i bordet med all verdens annet enn herlige tur- og badeområder men likefullt er to av gårsdagens V75-vinnere eid nettopp der.

Tidligere stallgutt hos bl.a. Per Ulven, Rune Sands familie eier fine Garrido. 3-åringen etter Un Amour d`Haufor beholdt sporet i den første avdelingen og hadde siden ingen problemer underveis. Det er Per Oleg Midtfjeld som trener og kusker hingsten som i går tok sin andre seier på åtte starter. Oppdrettet av Tone Wirkola så er radiusen på trioen eier, oppdretter og trener ganske så liten.

Garrido travet 17.8/2100 auto og fikk 24.000 kroner. Favoritten Difficult Ways og Mighty Star fulgte på plassene bak.

Fem løp senere var det Tyrifaksen (bilde), tilhørende Tommy Vartiainen som var overlegen i sitt løp. 5-åringen pilte til tet fra spor syv og Ole-Christian Kjenner lot vallaken dra avgårde i sitt eget tempo. Det ble drøyt 25 første runden. på Sisterunden var de godt klar de øvrige.

På oppløpet kunne Kjenner sitte helt stille og la hesten fullføre i eget tempo. Det ga sikker seier på 1.27.3/2100 auto. Dette var hestens niende seier i karrieren. Tommy Vartiainen trener selv mens Nina Eilen Vartianen er oppdretter. En herlig familieseier.

30.000 kroner var seieren verdt. Mons god toer mens Hauan Hera avsluttet fint til tredje.

Foto: Trav24.no