Ulf Ohlsson

Tipsintervju med Ulf Ohlsson

Stian har i dag tatt en prat med den svenske toppkusken Ulf Ohlsson som har spennende oppsitt i dagens V64 omgang på Solvalla.

I V64-1 skal du ut med Matter Of Fact som gikk bra nest sist i kval til Stosprinten, fint spor nå og rett distanse. Hvilke ambisjoner har du og kan du utfordre den store favoritten Alaska Kronos  ?

– Hesten går litt ned i klass til dette løpet men slår normalt ikke favoritten.  

I V64-3 blir Phonix Photo veldig stor favoritt men din hest i løpet Mats Tooma har vært sterk og god hele veien. Kjører du for tidlig tet og er det mulig å holde unna for den store favoritten ?

– Sterk og reell hest som har vært bra. Ambisjonen er å komme seg tidlig til tet og sitte der så lenge det går og skal krysses.

I V64-4 så klokket vi Comes With Age til 11,8/siste 800m sist, hvor bra er denne hesten og kan du dukke opp i striden med klaff ?

Fin hest som vi satt fast med i det lengste sist for man ønsket ett defensivt opplegg i det løpet. Gikk bra men skal ha klaff for å rekke frem.

I V64-5 så kjører du Sir Q.C som virker formløs men har gått godt for deg tidligere i karrieren men en stund siden du har kjørt hesten. Har du noe info om at hesten er på gang igjen og bør strekes ?

– Har vanskelig å tro det skal rekke til noe annet enn en premie. Skulle vi være 4-5 er vi fornøyd.

I V65-6 så står du vanskelig til med Digital Class men hesten har vist fine takter siste par løpene og er på vei opp, ett potensielt skrellbud i finalen ?

– En bra merr dette her men vi er bortlottad og må ha klaff for å dukke opp i striden men det er en bra hest som må med om man har noen kryss på kupongen.

Har du noen sjanser utenfor v64 spillene som de norske spillerne kan hente seg en slant på i vinner eller plasspillet på valla i kveld ?

– JoJo Keeper er en bra hest i løp 1 som skal ha en god sjanse.

Foto: Trav24