Vincennes- Dimanche 8 Janvier 2023-© 2023 Jean-Luc Lamaère-LeTROT

Tips til verdens største monteløp

TIPS: Verdens største montèløp venter oss denne søndagen og dette har vi gledet oss til.

Av Ove Bakkevold Reime

18 Flamme De Goutier blir vår favoritt, selv om jernhoppa møter skarp konkurranse. Dette er årets store mål og Thierry Duvaldestin er en mester på og sette opp hestene til de store løpa. Smøg med underveis i fjorårets utgave og tok enkelt ned dagens favoritt. Har ikke startet i montè etter det, og går all inn til dagens oppgave. Har vist herlig sulkyform den siste tiden mot de store gutta, og vi tror hoppa avgjør på ny, denne gang med Mottier i salen. 

Nærmest føler vi favoritten 14 Granvillaise Bleue står. Gjorde ett sterkt løp i fjorårets utgave og var slått med ett par lengder den gangen. Hoppa har utviklet seg videre etter det og kommer til denne starten med bra form. Tåler ett offensivt opplegg og Camille Levesque er en av de kvinnelige rytterne vi liker. Vi føler oss likevel hakket tryggere på Flamme De Goutier selv om det skiller lite på disse hoppene.

10 Hanna Des Molles har bare gjort to montèløp, men imponert. Har levert sterke avslutninger og er en joker i dagens quinte løp. 

7 Fantasie travet dårlig hele løpet sist og burde vært disket i kval til dette løpet. Er dommerne på jobb burde hun få problem med å trave like dårlig denne gang, og vi ranker henne derfor ned, selv om hoppa er bra.

Bak disse kryr det av outsidere som kan gjøre at det gir bra på Quinte. Norske Mathilde Herleiksplass med 15 Zarenne Fas tror jeg mindre på, selv om rytteren er bra.

Foto: LeTrot

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
2 weeks ago

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4
... See MoreSee Less

Temperaturen stiger... Nettauksjonen er inne i siste time
https://travauksjoner.no/auctions/9b5f9675-f581-44d1-2278-08dae373f2c4