Golden Dream M.E.

Tips til Varig Orkla fredag

Varig Orkla Arena har generalprøve på anlegg og bane foran neste helgs midtsommertrav denne fredagen. Her er være tips til sendingen.

Av Simen Nordli Ruud

Dagens banker:

V65-1. 5 Golden Dream M.E. (bildet) blir dagens banker for oss. Er i kanonform for dagen, og vant enkelt sist. Møter en bra hest i 4 Dwayne Zet, men han imponerte ikke veldig sist og mangler nok en del på toppformen. Vår banker er fort tidlig i tet og da er dette løpet fort over. Banker.

Dagens objekt:

V65-6. 12 Belle Flamenco har ett flott løp på papiret her, og kommer med fin form. Var god toer bak Symphonie Classic sist, og har møtt på bra hester hver gang. Er helt klart overkommelig i mot i kveld, og selv om sporet ikke er det beste kan det gå likevel. Må regnes tidlig.

Dagens lås:

V65-3. Den tredje avdelingen ser ut som ett to hesters oppgjør. 4 Selmann kommer med noen fine innsatser på Østlandet, og møter på 7 Louis B.R. som også har vist seg å være en fin 4-åring. Disse to står noen hakk over de andre her, og man står rimelig trygt med disse to.

V65-4. 1 Il Salvador og 7 Eik Odin skiller seg ut i den fjerde avdelingen. Begge holder toppform for dagen, og bare vinner og vinner. Setter 1 Il Salvador knepent først. Har altså en helt hysterisk form, og står perfekt inne på streken her. Likevel det bør holde med disse to her.

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no |

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more