Varig Orkla

Tips til Varig Orkla Arena mandag

Vi innleder denne mandagen med kjøring på Varig Orkla som også tilbyr jackpot i V65 spillet.  Bankeren kommer ut i den siste avdelingen og vi tror hardt på denne.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Dagens beste banker:

V65 avd 6. 6 Investron. Er en traver vi liker skarpt. Falt litt ut av formen, men sist var den skikkelig på alerten igjen. Kusken er offensiv og i et lite felt som dette må dette dreie seg om en toppsjanse til å vinne. 6 Investron blir vår banker for dagen.

Dagens nest beste banker:

V65 avd 5. 1 Vestpol Kaizer. Er en meget god traver som kommer tilbake igjen etter løpspause. Har helt perfekte betingelser selv om den møter et par gode konkurrenter. Normalt en solid vinnersjanse.

Dagens tredje beste banker:

V65 avd 1. 5 Evil Enok ME. Virker som er i sin aller beste form og har et fint løp på papiret. Føler at dette er en helt klart banker kandidat mot helt riktig konkurranse.

Spiller man samlebonger til denne jackpot omgangen så kan man prøve at to av tre må vinne. Føler oss temmelig sikre på at det vil skje.

Svært spennende monterace:

V65 avd 2. Yesyesyes. Helene Kolle tar den lange turen til Varig Orkla for og ri Yesyesyes her. Hun er landets desidert beste monterytter og hesten er i tillegg veldig bra. For de som skal prøve seg mange ganger på samle kupong så kan denne prøves alene.     

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more