Jarlsberg ny

Tips til topptrav på Jarlsberg

Lørdag kjøres Hans Petter Tholfsens minneløp på Jarlsberg. Alt tyder på fartsfest. Her er våre tips til kjøringen.

Av Simen Nordli Ruud

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

V75-1

Innleder omgangen med ett hoppeløp over kort distanse, og 2 Tiras Perla blir klar favoritt. Skal også stå først, og står veldig innbydende til på strek her. Det samme gjør 3 Asakstjerne. Normalt skal det bli veldig vanskelig for tilleggshestene og hente 20 meter på disse to, men det er hoppeløp og det bruker å skje ett eller annet i disse løpene så jeg anbefaler å ta med noen hester.  Vil varsle for to hester som er lite spilt. 13 Verdals Susi står vanskelig til med bakspor på tillegg, og det går normalt ikke, men hoppa er bra og skulle det først smelle her så hvorfor ikke. 7 Søta Ø.K. holder fin form for dagen, og har vært bra så langt i år. Tapte kun for prinsen sist, og skulle hun havne greit på det er god nok. Klar fordel strekhestene, men ett litt uggent løp likevel.

V75-2

Tre hester skiller seg litt ut i den andre avdelingen. 7 Just Like Heaven imponerte sist i sin debut, og gikk 15.0 fra dødens da. Står langt ute her, og må fort gjøre litt jobb denne gangen også, men virker til å være solid. 4 Bollinger er en Spennede debutant som Jan Kristian Waaler virker å ha veldig tro på. Har nok ett ord med i leken direkte her. 8 Charron debuterte sist med overlegen seier, og så bra ut. Står ytterst på vingen her, men skal også regnes. Bør komme langt med disse tre.

V75-3

Setter 10 Kilimanjaro N.L. først her. Er en meget bra hest det her, og har gått i tøffe lag gang på gang. Møter overkommelig motstand, og dette kan være snakk om en vinner direkte i Westergaard regi. 3 Sheena’s Boy var meget bra sist, og gjør noen kanonløp fra tid til annen. Skal ses med sjanse. Tar også med 9 Delight Classic og 4 Park View.

V75-4

Strålende løp for 4-åirngene, og 1 Petho blir min klare favoritt. Årsdebuterte sist, og gjorde ett godt løp etter galopp da. Er rett og slett meget bra, og dette er en alternativ banker i omgangen. Kan få tet her, men er ikke avgjørende om han får det. Tror rett og slett han er best. Motbudet er 3 Thai Mississippi som var knallgod sist. Står fint til her, og er normalt ytterligere forbedret fra sist. Klar andrehest.

V75-5

8 Ard settes knepent først, og formen er bra. Satt fast sist på Åby, og her kan han fort komme seg foran tidlig og da er sjansene bra. 1 Idu Bork gjorde egentlig ett spinnvilt løp sist og må taes på alvor her. Klarer ikke holde opp sporet sitt, men får Erga til å komme seg ut, og ikke havne helt sist skal de være voldsomt gode for å stå i mot han. Kan være ett greit lås dette.

V75-6

I den sjette avdelingen kommer dagens banker ut. 2 Quantum Tile har imponert, og gikk solid sist fra ett vanskelig spor da. Står perfekt til her, og nå kommer en ny seier. Klar banker. Spennede med 11 Princess Olivia som gjør årsdebut, men her setter jeg hun litt på vent.

V75-7

Avslutningen er ett fint spilleløp, og her kan det smelle. 1 M.L.’s Odin står fint til her, og han fikk et løp i kroppen etter pause sist. Settes knepent først. 4 Alltid Ø.K var tilbake som en vinner sist, og han står seg bra i løpet her. Gjorde ett godt løp også nest sist, og til kun 4% her så er han veldig spennende. Soleklart underspill. Nelson Rappen kommer ut og er blitt behandlet. Har bra kapasitet og kan selvfølgelig vinne dette, men ranker han litt ned her. 11 Bjørnemyr Best skal også regnes på kapasitet. Åpent løp, hvor det anbefales gardering.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Vi er klare!
www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
... See MoreSee Less

Vi er klare!
https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
2 weeks ago

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 ... See MoreSee Less

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Load more