Restaurant_Sørlandet 12052019

Tips til Sørlandet onsdag

Det er kjøring på min hjemmebane denne lille lørdagen. Små felt blir det naturligvis når kongen av Sørlandet skal starte med halve stallen under klasseløpshelgen. Men over til løpene så blir vi overrasket om det blir en høy utbetaling i kveld.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |

Kan han utfordre?

V65 avd 2. 4 Il Salvador. 7 Lesja Odin blir omgangens største V65 favoritt. Men nå skal han jage som eneste hest fra tillegg. Men vi er inne på at i kveld skal han jammen meg få kamp. 4 Il Salvador er ikke noe dårligere hest enn Lesja Odin på kapasitet. Dette blir garantert en herlig duell og det blir ikke levert en enste kupong utenom Il Salvador fra min side. Herlig odds i lukene blir det her.

Ned flere klasser her.

V65 avd 4. 5 Trø Tellus. Travet et sterkt løp på Kloster sist. Klaffet maksimalt med posisjonene den dagen og avsluttet bra. Han holder et bra nivå på sitt beste og det er i utgangspunktet Bjønnum Argr imot her. Men han har en urutinert kusk og dette er en nok topp tre av en av de vanskeligste hestene Tjomsland stallen har så vi er skeptiske. Klart mest tro på Trø Tellus her.

Vinner feilfritt:

V65 avd 3. 1 Johnsrud Bulle.

Høy kapasitet har denne krabaten, men du verden så usikker han er. Men vi våger påstanden at klarer Vidar Hop og kjøre feilfritt hele veien så skal dette være en klink vinner. Men vi kan ikke gå all in på at det scenariet stemmer.     

Favoritt i stor fare:

V65 avd 6. 2 Kerwin Parsel. Denne blir en av dagens tyngste og da spiller man den blidt på at den debuterer for Frode Hamre. Motstanden er enkel, men dette har aldri vært noen stjerne. Lars Fredrik Kolle har kun vunnet to løp i år og er ikke like hot som han var tidligere. Denne skal vi gardere. Basta.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more