Sølvtøy Klasseløpshelgen_Bjerke 13092020

Tips til søndagens klasseløp på Bjerke

Det er klart for en av årets største travdager her på berget, Klasseløpssøndagen. Her er våre tips.

Av Simen Nordli Ruud

V75-1

Innleder med kriteriet for de kalde, og 2 Overvik Prinsen blir stor favoritt. Vet fortsatt ikke hvordan det er å tape, og sjansene er bra. Synes likevel det er flere som begynner å nærme seg nivået, og det er flere spillbare hester i løpet. 9 Brenne Braute er den jeg setter nærmest. Lå altså sist underveis i kvalifiseringen, men avslutningen var av beste merke. Denne trenger ikke bli helt enkel å stå i mot. 1 Bjørli Bolt er fort tethesten her, og leder nok dette lenge. Skrellen er 10 Frivoll Gorm som ikke har en blendene rad, men som har gjort noen svette innsatser uten å få betalt. I kvalifisering til det svenske kriteriet gikk han i tredjespor siste 1100 og galopperte bort seieren på oppløpet. Sist gikk han sterkt til slutt via fjerdespor i siste sving. Feilfritt kan han sjokke her.

V75-2

Her kommer dagens første banker ut, og 15 Imperatur Am taper ikke dette om alt går normalt for seg. Er en kanon dette, og sist satt han fast som mot hester som Francesco Zet og Borups Victory. Tredje sist ble han tredje i harpers, og det er ingen her som matcher dette. Banker.

V75-3

I kriteriet for de varme kommer en alternativ banker ut. 2 Just Like Heaven har vært best i år, og dette er en voldsom hest. Har tatt ned disse fra dødens gang på gang, og er en klare favoritten. Motbudet er 1 Powwow som har vært bra i år, og vant lett sist i kvalifiseringen. Skulle han klare å holde teten her så vil han gi favoritten kamp. Bak disse setter jeg 9 Kinger og 3 Charron nærmest.

V75-4

Trygve Diskerud minneløp, og dette er åpent. Setter 1 Grisle Tore G.L. knepent først her. Var bra som fjerde sist, og står nå 20 meter bedre inne kontra flere av sine konkurrenter her. Er meget bra når han er på topp, og får han ett fint løp er han skummel her. 2 Brenne Røn er kjapp ut, og er sikret ett fint løp i tet eller lederrygg her. 9 Grislefaksen G.L. får opp Kihlström her, og det er spennende. Satt fast sist, mens han leverte en svett innsats fra dødens i NM gangen før. Feilfritt er han skummel. 11 Troll solen, 12 Grisle Odin G.L. og 4 Tangen Frikk skal alle regnes. Skrellen er 10 Ådne Odin som kun er en 2% nå. Skulle den få det rette løpet her så speeder han voldsomt, og da er han farlig å avskrive. Åpent.

V75-5

Dagens beste banker kommer ut i kaldblods derby, og 2 Brenne Borken taper ikke dette om alt er normalt. Så helt rå ut i kvalet sist, og når Tjomsland letta på tømmene ned oppløpet sist så gikk det noe voldsomt. Dagens sikreste vinner. Banker.

V75-6

Fire hester som skiller seg klart ut her og 7 Power settes først. Har hatt en meget fin sommer, og formen er fin. Satt fast sist, og møter hester han er på høyde med her. Blir det bare ikke helt feil er han langt fremme her. 6 Best Ofdream Trio er ikke enkel å regne på, men når han leverer så er det snakk om en kanon. Er han på topp i dag skal de andre få litt å hanskes med, og da kan det være snakk om en klink vinner. Må med. 9 Stoletheshow kommer tilbake etter en måneds pause nå, og er god nok til å vinne dette. Baksporet er kanskje ikke det beste, men det er en klassehest dette og han skal regnes tidlig her. 4 Feydeau har vært solid gang på gang i år, og fortjener snart en seier. Kan vinne her med maks klaff.

V75-7

Derby for de varme avslutter omgangen, og 3 Petho er den jeg setter først. Har siktet mot dette i hele år, og formen er på topp nå. Tåler å gjøre litt selv, og blir bare ikke alt feil her så tror jeg han er først i mål. 2 Just Perfect Sisu er verst i mot, og han var fin i kvalet sist. Er sikret ett fint løp i andrespor her, og skulle han få gå på en speed avslutter han fort.  6 M.H Hot Cash er skrellen, og denne er virkelig på gang nå. Avsluttet fort sist, og får denne løpet sitt kan han ta ned alle til slutt. 5 Thai Kansas skal også med på bred gardering.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more