350098531_993174405432449_425210035979331693_n

Tips til Oslo Grand Prix-søndagen

Det er klart for årets travfest her på berget, med Oslo Grand Prix. Her finner du våre vurderinger for dagen.

Av Simen Nordli Ruud

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 

V75-tipsene:
V75-1
Spennende stayerløp innleder OGP-søndagen, og det er flere bra hester på farten. 6 Feydeau Seven blir min favoritt i løpet. Har ikke fått vinne her til lands enda, men levert sterke prestasjoner hver gang, og denne gangen kan seieren komme. 7 Hennessy Am holder god form for dagen, og har vist før at han takler lang distanse. Får han gå i de rette ryggene underveis tar han mange til slutt. 5 Bottnas Idol har Preben Søvik gjort en strålende jobb med. Står alene på mellomvolten, og kan fort bli spist opp tidlig av de bak, men er han er sterk, og går til mål. Må regnes. Outsideren blir jernhoppa 13 Delight Classic som liker lange løp, og er i meget god form. Fullførte fint fra dødens sist, mens hun var rå etter galopp gangen før. Speeder fort med rett reise.
Tips: 6 Feydeau Seven – 7 Hennessy Am – Bottnas Idol – Outs: 13 Delight Classic

V75-2
Den andre avdelingen er ganske jevn, og det er ett goodt spilleløp. 1 Cool Trix blir min favoritt i løpet. Rader opp med seire, og imponerer stadig.  Sporet kan bli en felle her da 2 Denco’s Rioja er rask ut, men kommer Hamre seg ut i tide er sjansene bra likevel. 9 Tearsinheaven var strålende nest sist, og slo flere av konkurrentene da. Var ikke like bra sist, men tilbake på topp skal han regnes tidlig. 3 Arcoveggio kommer fra seier, og han var bra. Gangen før satt han fjerde innvendig og avsluttet bra da luken kom. Står fint til her, og feilfritt er han med langt fremme. 5 Moses Boko leverer jevnt over bra, og tåler å gjøre litt jobb selv. Matcher konkurrentene sine, og med bare litt klaff blir han skummel. Outsider.
Tips: 1 Cool Trix – 9 Tearsinheaven – 3 Arcoveggio – Outs: 5 Moses Boko

V75-3/V5-1
Alm Svartens Æresløp, og Tangen Bork skal stå først etter innsatsen i Elitkampen selv fra spor 8. Er lynrask ut, og er tidlig med der fremme men det finnes en fare for at han må gjøre en del jobb selv her. 2 Bäcklös Uriel er nemlig også meget rask ut og har imponert på slutten. Det er opp til bevis nå, men han gjør seg nok ikke bort her. 9 B.W. Sture var klin overlegen nest sist og var knallgod da. Sist på Solvalla måtte han gå først i tredjespor i en voldsomt rask avslutning, og det ebbet litt ut da. Står i en bra rygg på startsiden her, og kan havne greit på det. Tredjehesten i løpet. 6 Troll Solen vil nok gå litt under radaren her, men han gjør noen pangløp fra tid til annen. Sist ble det dødens på Tangen Bork, og ble naturlig nok trøtt da. Vant meyern før det, og skulle det bli maks klaff kan han overrakse.
Tips: 8 Tangen Bork – 2 Bäcklös Uriel – 9 B.W. Sture – Outs: 6 Troll Solen

V75-4/V5-2
Trond Anderssens minneløp, og her tror vi dagens sikreste vinner kommer ut. 7 Clarissa årsdebuterte på Færjestad ved å vinne på 11.0 fra dødens full vei. Sist ble det galopp, men Gocciadoro sender nok en topp forberedt Clarissa og feilfritt tror vi hun vinner dette alle veier. Banker. Bak Clarissa får 6 Filippa B.J. tipset etter den sterke innsatsen sist på Solvalla. Er lynrask ut, og med en fin reise speeder hun fort. 2 Lucky Queen Soa holder toppform for dagen. Er herdet i tøffe lag tidligere og fra ett perfekt spor er hun langt fremme igjen. 1 Thai Brooklyn har møtt på tøffe hester i årets to starter og gått bra. Sikret ett fint løp fra innersporet og kan kanskje henge med til en trippelplass her?
Tips: 7 Clarissa – 6 Filippa B.J. – 2 Lucky Queen Soa – Outs: 1 Thai Brooklyn

V75-5/V5-3
Ett meget bra sprintløp står for tur, og 2 Floris Baldwin blir første hesten i løpet. Gikk voldsomt bra på Charlottenlund sist og imponerte da. Står perfekt til her, og er rask ut. Spørsmålet er bare om I.D. Exceptional holder han ute og vil sitte foran. Skulle Floris Baldwin derimot komme seg først skal det bli veldig vanskelig å ta han ned. 7 Best Ofdream Trio var svak i forsøket til elitloppet og kasta inn håndkle veldig tidlig da. Tilbake på topp matcher han disse. 3 Synergy gikk bra i forsøket til Sweden Cup, men fikk det vanskelig i finalen. Er en spesialsprinter og står seg bra her. Kanskje tøft å vinne, men helt borte er han ikke. Outsideren blir 10 Hede Darling. Fjerde i forsøket til Sweden Cup sist, og får vel godkjent for det. Er nok bedre enn det han har vist og med høyt tempo der fremme kan han med maks klaff blande seg inn blant de fremste.
Tips: 2 Floris Baldwin – 7 BestOfdream Trio – 3 Synergy – Outs: 10 Hede Darling

V75-6/V5-4
I den sjette avdelingen settes 8 B.A. Superhero klart først tross sporet. Har gjort det skarpt for Westergaard, og sist var han strålende treer i Fyråringseliten på Solvalla, og skjøt fart da åpningen kom på innsiden. Nest sist var han strålende til seier på Charlottenlund, og de skal være bra for å slå han her. 2 Diapson var ute i en kvalifisering til den svenske kongepokalen nest sist, og måtte bakke sist da. Han gjorde en fin avslutning mot bra hester, mens han sist feilet i den siste svingen. Matcher nok motstanden her og fra et fint spor skal han regnes tidlig.  4 Petho er en av favorittene til årets norske derby, og har gjort det godkjent i årets to første starter. Møter flere bra her, og må nok heve seg litt for å være med helt der fremme, men det tror vi han gjør. Regnes. Løpets outsider blir 10 Doge As fra Alessandro Gocciadoros stall. Er litt vanskelig å sette inn her, men det er en bra hest og du vet aldri helt hva du får av disse Gocciadoro hestene. Må med.
Tips: 8 B.A. Superhero – 2 Diapson – 4 Petho – Outs: Doge As

V75-7/V5-5
Årets Oslo Grand Prix står for tur, og det er ett forholdsvis jevnt felt vi blir servert. 5 Oscar L.A. blir min favoritt i løpet. Har sett strålende ut i sine to siste starter, og 2100 meter er nok hans beste distanse. Settes først. 3 Hades de Vandel var toer i Paralympiatravet sist han var ute og gikk en svett siste 6-700 meter da. Tåler en del jobb og fra ett fint spor regnes han tidlig.  9 Stoletheshow trakk spor 9 og det var nok ikke det kretsen håpet på. Kom seg til finalen i elitloppet sist og får klart godkjent for innsatsen der. Kommer nok fint igjennom på startsiden her, og han er mer enn god nok til å vinne. 2 Get A Wish står for sin tøffeste oppgave hittil, men han er bra. Var strålende på Charlottenlund til, og skulle han komme seg foran her eller i rygg leder ja da kan han være langt fremme.
Tips: 5 Oscar L.A. – 3 Hades de Vandel – 9 Stoletheshow – Outs: 2 Get A Wish

V75-Bongen:
1: 2-5-6-7-13
2: 1-3-5-7-9
3: 2-8
4: 7 Clarissa
5:  1-2-3-7-10
6:  8 B.A. Superhero
7:  2-3-5-9
5x5x2x1x5x1x4= Kr 505

V5-Bongen:
1: 2-8
2: 7 Clarissa
3: 1-2-3-7-10
4: 2-3-4-8-10
5: 1-2-3-4-5-9
2x1x5x5x6= Kr 305

V4-tips:
V4-1
Tips: 5 Kind Of Steel – 2 Gucci Line – 1 Dragonfly – Outs: 7 Thai Ohio
V4-2
Tips: 8 Powwow – 6 Vallatakter – 5 Custer – Outs: 7 Allegra Avanza
V4-3
Tips: 6 Corps et Ame – 7 Chalimar de Guez – 9 Boston Terrie – Outs: 1 Vitro Diablo
V4-4
Tips: 4 Patrick Palema – 7 Grumbazz Kini – 9 Neo Turbo – Outs: 6 Thai Targaryan

V4-Bongen:
1: 1-2-3-5-6-7-10
2: 8 Powwow
3: 1-6-7-8-9-10
4: 4-7
7x1x6x2= Kr 172

Dagens Dobbel
1: B.A. Superhero
2: 3-5

Dagens vinnerspill:  Dagens vinnerspill blir satt på 7 Hennessey Am i løp 6. Hesten er i fin form, og har vist at han takler lang distanse tidligere. Får han henge med i fine rygger underveis speeder han ned mange. Har en veldig feeling på 7 Hennessey Am.

Dagens plassspill: 1 Thai Brooklyn i løp 9 får dagens plasspill. Står perfekt til i innersporet og er sikret et fint løp underveis. Er herdet i tøffe lag, og jeg har god tro på at hun ender blant de tre her.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |