Momarken 18062019

Tips til Momarken, som setter strek

Momarken runder av travuken med sin løpsdag søndag kveld. Her er våre tips.

Av Kristian Skeie

Det er jackpot i spillet på Momarken denne søndagen. Vi har flere fine hester på startlisten og vi har prøvd og gjøre våre vurderinger som skal få deg til lukene.

Dagens beste banker

V65 avd 1: Hennesey AM. Har vært positiv i hele år og i dette lille feltet som kun har syv hester med så bli det en banker for oss. Møter Lionel og co, men gjengen han møter her er på vei ned, mens Hennesey AM er på vei opp. Vi innleder den første avdelingen med bankerspill.

Dagens nest beste banker:

V65 avd 3. Voje Dino. Får mer enn godkjent for innstasen sist. Ser man bort i fra Prins Villiam så er konkurransen enkel her. Fakserling og co ble for gode for Voje Dino sist, men det er ingen av slik kapasitets hester her. Vi forventer en offensiv styring og da skal dette være en vinner.

Normalt en lås, men…

V65 avd 4. 1 Willfaksen & 3 Remlov. Dette er to meget gode kaldblodser som står perfekt inne på strek. Willfaksen flink til seier sist med eieren i sulkyen. Men vi har mer tro på 3 Remlov som er en fantastisk flott hest som gjør dette veldig enkelt. Blir kraftig kuskeforsterket fra Lindberg til Vidar Hop. Normalt gjør disse to opp, men hvis man vil ha en tredjehest som ikke blir spilt så kryss av for 8 Frøyu Jerken som gjør debut for Knut Arne Ødegård.

Dagens beste V5 banker:

V5 avd 4. 4 Jazzman. Er en fersk traver, men det er umulig og ikke like denne. Synes konkurrentene ikke har samme nivå som Jazzman og denne velger vi å stå alene på denne søndagen. Vi har god tro.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Vi er klare!
www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
... See MoreSee Less

Vi er klare!
https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
2 weeks ago

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 ... See MoreSee Less

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Load more