Harstad Travpark

Tips til kveldstrav i Harstad lørdag

V75-kjøringen i Bergen er over og vi skal spille til Harstad denne lørdagskvelden. Vi liker banen helt i nord veldig godt og tatt mange gevinster flere omganger på rad.

Av Kristian Skeie

Man må treffe skikkelig i alle løp for normalt er det et par smeller og fire klinke vinnere der oppe.

Dagens beste banker:

V65 avd 1. 8 Mellem Frost. Er rett og slett veldig bra og vinner stort sett hver eneste gang han har nummerskilt på seg.  Konkurransen denne gangen er som den pleier og vi spiller kun en hest i den første avdelingen i form av 8 Mellem Frost.

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Dagens nest beste banker:

V65 avd 5. 2 Black Paint. Har en drømme oppgave foran seg her. Trodde denne hesten egentlig var veldig bra, men er litt usikker på det. Her har den så optimale betingelser som det er mulig og komme en ønske oppgave. Forventer at kusken kjører unna i et bra tempo slik at ikke tilleggshestene får kontakt på en enkel måte. Vi banker Black Paint!

Hassel Odd kan får problemer mot Tekeld:

V65 avd 2. 5 Tekeld. Hassel Odd blir tungt betrodd i den andre avdelingen. Men man skal vite at Silje Eilertsen er en flink kaldblodskusk og Patrick Larsen er ikke så rutinert på disse voldsomme vanskelige kaldblodsene. Det er sjelden lavt grunnlag i stallmannsløp for kaldblods. Det gjør at vi virkelig vil varsle for 5 Tekeld som vi kjenner godt i fra Sørlandet. Den fikk en alvorlig skade som unghest og hadde den ikke fått det så hadde den tjent veldig mye penger. Så han har lite penger på konto ser man opp mot kapasitet og Hassel Odd er veldig urutinert.

Dagens beste V5 banker

V5 avd 5. 6 Kringlers Viktor. Har et utrolig fint løp foran seg i avslutningsløpet. Møter rett og slett ingenting og vinner V5 avd 5. Så man spiller egentlig V4 i V5 spillet på Harstad i kveld.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more