Bergen Travpark

Tips til kjøringen i Bergen

Vi nærmer oss med stormskritt juli, men først skal vi til Bergen denne mandagen. Vi har truffet utrolig godt i hele år og det er den banen undertegnede har spilt inn mest penger på andelstorget til sine kunder.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no |

Dagens beste banker:

V65 avd 4. 7 Ådne Odin. Enorm på Forus sist da han lekte med en så god hest som Havglimt. Hadde vært langt foran med litt mer posisjons klaff. Møter Ingbest her som var god i det samme løpet. Men dette løpet vinner rett og slett Ådne Odin. Vi spiller ikke imot.

Dagenes nest beste banker:

V65 avd 6. 10 Customer As. Hadde vi veldig god tro på under V75 stevnet i Bergen sist. Han sto på glimrende helt inn til mål. Går ned flere klasser denne gangen og dette skal dreie seg om en solid vinnersjanse.

Enormt god sist:

V65 avd 2. 3 Lome Spesiell. Travet et solid løp sist og imponerte virkelig da. Er den like bra denne gangen så skal dette være en solid vinnersjanse. Men man skal huske på at denne traveren er variable i prestasjonene. Men skal helt klart være et solid førstevalg.

Normalt kun tre i første.

V65 avd 1. Det er tre hester som skiller seg voldsomt ut i den første avdelingen. Klart førstevalg på 4 Tilde Halbak som er en meget god 3-åring.Like klart andrevalg blir 7 Rønnerdahl som var knallhardt meldt sist og galopperte, god nest sist. Den siste vi ser med vinnersjanse er 6 Thai Maxim, men da må vår favoritt duo underprestere.     

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more