37d5c9ef40e27

Tips til Jarlsbergs festdag søndag

Det er klar for storløpsdag på Jalrsberg. Her er våre tips til dagens flotte løp.

Av Simen Nordli Ruud

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |

V75-1

Fem hester som skiller seg klart ut i innledningen. 5 Fashiononthehill blir favoritt, og skal også være det. Vært overlegen i sine 5 siste starter, og har nok  enda mer å gå på, men det må han nok også for møter bedre hester her enn tidligere. 3 Jaguni kommer fra stall Reden, og hun står seg godt her. Får godkjent for innsatsen sist, og gikk bra også nest sist. Regnes tidlig. 2 Garrido var syk sist, men radet opp før det og skal med. Bak disse skal 15 Kind Of Steel og 9 Blue Spirit regnes fra tillegg.

V75-2

9 Tangen Bork blir klar favoritt, og har slått disse hestene flere ganger tidligere. Bakspor denne gangen gjør det noe mer vanskelig, og det er ikke sikkert det blir så enkelt å runde alle på en rask Jarlsberg bane. Skal stå først, men garderes. 2 Troll Solen er den jeg setter nærmest. Satt fast sist, og så fin ut da. Gikk også bra i Alm Svartens æresløp nest sist så formen er fin. Gjør noen langløp fra tid til annen, og fra ett fint spor er han langt fremme her. 5 Ådne Odin holder hysterisk form for dagen, og det er virkelig opp tl bevis nå. Tøft å vinne her, men med maks klaff er det ikke helt umulig. 4 Grisle Odin G.L. er i form, men sprint er ikke noe pluss. Tåler å gjøre litt jobb, og skal ikke avskrives  helt. 10 Todin er skrellen. Satt fast sist, men det er noe langsøkt. Ser ingen andre bak disse.

V75-3

3 Zeudi AMG settes klart først her, og det er mulig det er snakk om en klink vinner. Var enorm nest sist på Solvalla, og svepte feltet på ett blunk da. Sist satt hun sist underveis mot gode hester, og det ble feil. Avsluttet likevel bra, og formen er fin. Kan brukes som en mulig banker. 10 Faeza Zet er andrehesten. Har imponert i år, og holder fin form. Vant enkelt sist, og selv fra bakspor er hun langt fremme her. 5 Miss Pepper og 9 Gabi Kyvsgård er to outsidere som er bra, men det ser kanskje noe tøft ut å gå helt til topps om alt er som normalt.

V75-4

Finalen av Jarlsberg Grand Prix hoppeavdelingen står for tur, og jeg setter 3 Bunny knepent først. Gikk ett toppløp som toer i kvalifiseringen, og holdt svært bra da. To løp i kroppen nå, og går hun ytterligere noe frem så skal de andre virkelig få noe å slite med. 1 N.Y. Moet også med ett toppløp i kvalifiseringen, og skulle hun holde førstesporet sitt blir det hesten å slå. Regnes. 5 L.A.’s Venus er på vei oppover, og hun gikk en bra avslutning som tredje i kvalifiseringen. Kan vinne om hun får løpet. Bak disse er det 2 Dionne og skrellen 8 Nancy Lou som skal regnes.

V75-5

Dagens hovedbanker kommer ut i den femte avdelingen og det er snakk om 9 Dragons Bar. Feilet fra start sist, så det løpet er det bare å glemme. Var knallgod som toer på Solvalla nest sist, og ett sånt løp er det ingen her som matcher. Tåler å gjøre en del jobb og feilfritt tror vi det er en vinner. Banker.

V75-6

Her kommer dagens beste objekt, og en alternativ banker ut. 9 Falcon Eye holder en voldsom form for tiden, og nå må vel seieren komme? Vært ute i steintøffe lag på slutten, og nest sist var han tredje fra dødens i ett løp kanonen Hell Bent for Am vant. Sist satt han bom fast i ett løp med hester som Click Bait og Bengurion Jet. Bakspor gjør det hele litt mer sjanseartet, men havner han bare noenlunde greit på det tror vi endelig seieren sitter der. Bak Falcon Eye setter vi 6 B.A. Superhero som har imponert veldig på slutten, og her langt fremme igjen. 1 L.L. Royal kommer med fin form, og står fint til. 3 Eroz Zola kan en hel del om han er på topp.

V75-7

Ulf Thoresen Grand International, og 4 Hades de Vandel er en riktig favoritt. Vant Oslo Grand Prix sist hvor han sjoflere av de han møter her. Fra ett bra spor igjen er han langt fremme denne gangen også. 9 Mister Hercules rakk ikke til i Eliloppet, men kan alt på sine gode dager og skal regnes. 6 Best Ofdream Trio holder flott form, og var god sist. 10 Banderas Bi avsluttet voldsomt bra i Oslo Grand Prix sist og skal regnes med klaff. Bak disse er det 5 Get A Wish og 2 Power som settes nærmest, men det er ett åpent løp og gardering kreves.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more