Tribune - Klosterskogen 070612

Tips til Jackpot på Klosterskogen

Spilluken avsluttes på Klosterskogen med en herlig jackpot i bort. Omgangen er vrien og her blir det normalt høy utbetaling. Dagens sikreste kommer dog ut i V5 spillet.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Dagens sikreste vinner:

V5 avd 4. 7 Troll Sterk Faksine. Dett er ei av Norges beste kaldlblodshopper i sitt kull. Hun har en enorm topphastighet som ikke konkurrentene for øyeblikket har. Dette vinner Troll Sterk Faksine kontrollert.

Dagens nest sikreste vinner:

V5 avd 5. Musical Sun . Nok en 3-åring som kommer til å være med i de største løpene utover høsten. Møter normalt konkurranse som hesten bare slår. Det lukter to bankere i avslutningsløpene denne søndags kvelden.  

Knallgod sist:

V65 avd 5. 6 Per B. Var veldig bra fra tet sist i Sverige. Fikk en veksle med Bjørn Goop og pisk der borte. Formen er nok veldig bra her og møter enklere lag nå enn sist. Normalt en hyggelig vinnersjanse.

Vil denne virkelig vinne:

V65 avd 6. 5 Kim BR. Har vi spilt i alle sine løp i regi Kim Pedersen. Men der virker umulig og få denne hesten først i mål. Hester som kommer fra GV Gundersen er normalt tatt så hardt at det er over når de forlater Nittedal. Er vel Bare Iggy BR som har tjent penger etter den forlot GV. Vi er veldig skeptiske til denne og blir altfor stor favoritt.  Anbefalingen vår er at nødblinken skal på.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more