52331106111_569bf6bfc1_5k

Tips til en kjøring som i gamle dager

Det er en god gammeldags torsdagskjøring på Klosterskogen denne uken.Her er våre tips.

Av Kristian Skeie

Det er flere åpne løp og vi har følgende ideer.

Dagens beste banker.

V65 avd 6. 3 Åsaguten(bildet). Denne hesten er vanskelig og her har Høitomt gjort en strålende trener jobb. Han har vært solid i alle sine starter etter ankomst. Sist ble det målfoto tap mot mye hardere konkurrenter enn det han møter i kveld. Vi tror at Høitomt sporer hele veien og er en banker for oss.

Må med på kupongen:

V65 avd 1. 5 Silverblixt. Holder hysterisk form om dagen og har klar fordel om han kan få lederryggen på storfavoritten her. Med open stretch så speeder han utrolig kjapt og vi ser ingen som kan stå imot han ned oppløpet. Denne skal på kupongen og det til en solid utgangsverdi.

Vi forventer tet:

V65 avd 3. 4 Pelucchi. Her forventer vi full ladding og da skal 4 Pelucchi ha et bra bud på teten. Hesten vokser flere klasse i den posisjonen og formen er prima. Fra tet er dette en vinner og vi har god tro på at den sitter i den posisjonen på direkten. Dette kan være en spennende banker.

Skrik sist. Vinner nå?

V5 avd 5. 6 Nystrømen. Var det enorme rapporter på sist etter et fantom hurtigarbeid på Jarlsberg. Men han var ikke helt i vater den dagen. Vi tenker at Flåten prøver og kjøre veldig på safen nå og sette full fart når han legger seg til. Skulle hesten trave feilfritt hele veien så er dette fort vinneren.

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more