Bjerke travbane.

Tips til Bjerkes V86 onsdag

Bjerke arrangerer V5 spill denne uken og det er det vi skal fokusere på her. Det er også en V86 runde i kveld der Bjerke er med. Vi har følgende V5 info der det er flere av løpene vi låser på få hester.

Av Kristian Skeie

Dagens beste lås:

V5 avd 2.Ja, her har Øystein Tjomsland vært påpasselig og meldt to meget gode 4-års hopper som står vakkert inne i løpet. 1 Vega og 3 Sjø Jenta er to meget gode hopper i klassen og de har nesten ikke penger på konto. Vega ekstremt god etter en tullete opphenting kjøring på Momarken, hakket dårligere sist, men har skyhøy kapasitet. 3 Sjø Jenta er virkelig på vei oppover og står som nevnt vakkert til her. Hesten som står på lang tillegg er like gode som Tjomsland sine og dette bør dreie seg om en mega sjanse til og innfri.

Dagens nest beste lås:

V5 avd 1. 2 Feydeau Seven & 5 Hell Patrol.Dette er to meget gode hester som holder meget høyt nivå. Det er et lite felt, men vi mener konkurrentene er mye bedre over en engelsk mil. Feydeau Seven og Hell Patrol gjør opp om seieren her, det er vi ganske bestemt på.

En eller fem hester:

V5 avd 4. 7 Baias er veldig bra og det at han travet for lite penger i fjor gjør at han står fint inne i klassen nå. Dette skal være favoritten. Bak her så gjør 4 Fyri, 5 Fantomet og 6 Ramstad Kristian opp. Men har soleklart mest tro på Baias i dette løpet.

Her blir det normalt høy fart:

4 Marengo.V5 avd 5. I avslutningsløpet blir det normalt ekstremt høyt tempo den første runden over mellom distanse. Skal vår favoritt 4 Marengo (som hadde gjort at vi hadde vunnet et stort 6-sifret beløp på Forus sist om han hadde nådd frem) vinne så må nettopp det bli scenariet her. Enten prøver man på en frekkis med Marengo ellers spiller man de seks som kan vinne løpet. Løpet holder høy klasse.

I den tredje avdelingen vil vi varsle for 4 Nelson Catch Me som står i skorpen for å slå til nå. Kan være en frekkas her mot de to store favorittene. Den skal ikke vi ryke på.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Vi er klare!
www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
... See MoreSee Less

Vi er klare!
https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
2 weeks ago

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 ... See MoreSee Less

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Load more