Bjerke travbane.

Tips til Bjerkes V75 tirsdag

Det er klar for ny tirsdags-V75 fra Bjerke. Her er våre tips.

Av Simen Nordli Ruud

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |

Dagens bankere:

V75-2. 1 Utah Southwind er virkelig på vei opp og frem for tiden, og var overlegen sist. Kommer med toppform, og sporet er bra. Leder normalt dette hele veien, og bør være en grei banker her.

V75-3. 1 Garli Andrea er en ny stor favoritt, og det er ikke veldig fristende å banrkerspille ei treårshoppe i sin andre start. Likevel så tror vi hun bare vinner her. Var bra i debuten, og Tjomsland har det stort sett på stell. Topp mulighet også her. Banker nummer to.

Objekt:

V75-7. 11 Eld Brando står i spor 11 og det er alltid vanskelig, men han holder toppform for dagen. Gikk bra som tredje sist, mens han satt fast nest sist. Havner han noenlunde rett på det her kan han dukke opp denne gangen. Må spilles her.

Tre hester:

V75-5. I den femte avdelingen er det tre hester som skiller seg ut, og det er snakk om 3 Datin M., 9 G.G. Ermita og 8 Mazeppa. Datin M. Møtte knalltøffe hester sist, og det er en del enklere i mot her. Står fint til denne gangen, og skal regnes tidlig. 9 G.G. Ermita har vist at hun kan en hel del, og setter hun forholdsvis likt med 3 Datin M. Er langt fremme her. 8 Mazeppa debuterte i regi Kim Pedersen sist, og får godkjent for det løpet. Er ei hoppe med litt kapasitet i, og løser deg det seg fra spor 8 dukker hun nok opp langt der fremme. Regnes. Disse tre bør holde. Skal man ha en fjerdehest så er det 10 Via Vetticello som ikke er så aller verst. Aldri vunnet, men matcher de fleste her på en topp dag, og kan kanskje sjokke med maks klaff.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more