Tangen Bork

Tips til Bjerkes gulljackpot lørdag

Ca 15 millioner kroner venter en alenevinner i lørdagens V75 fra Bjerke. Her er våre tips til omgangen.

Av Simen Nordli Ruud

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

V75-1

Dagens første banker kommer ut allerede i den innledende avdelingen, og det er snakk om 5 Lexie B.R. Gjør årsdebut her, og det er snakk om ei meget bra hoppe det her. Var strålende til tider i fjor, og Gundersen har det på stell direkte. Her tror vi hoppa sitter tidlig i tet og siden er dette over. Klar banker.

V75-2

4 Birk Faks har fin form for dagen, og gikk bra sist som fjerde bak gode hester. Står fint til i dag, og kommer til å være med der fremme igjen. 1 Valle Grom er på vei opp formmessig og har fått to løp i kroppen. Han er bra ut, og fra dette sporet er han sikret en fin reise uansett. 10 Eikmann og 7 Alsaker Pumbaa er begge gode nok om de får det rette løpet da de begge er voldsomt speedige. 6 Kaptein Kuling ikke helt borte med klaff. Åpent løp.

V75-3

4 Sheena’s Boy blir stor favoritt her, og det er mulig han bare vinner dette. Vil likevel ha med 6 Park View var strålende nest sist bak Stoletheshow. Med klaff er han med å kjemper om det igjen. 7 Vitro Diablo og 9 Jackson Avery er ikke helt borte med maks klaff.

V75-4

Dagens andre banker kommer ut i den fjerde avdelingen, og det dreier seg om 4 Brenne Borken. Var overlegen i fjor, og rapportene er gode på den direkte her. Sitter normalt tidlig i tet og fra den posisjonen leder han dette hele veien. Banker nummer to.

V75-5

Setter 3 Himalaya Sisu først her etter en solid årsdebut sist hvor hun ble toer etter Daddy Pop. Står bra til her, og er hun enda litt forbedret fra sist er hun langt fremme her. 5 Thai Targaryan har fått en liten pause nå, og skal regnes tidlig her. 9 Trefilov har fått to løp i kroppen etter pause, og er på vei oppover. Er en meget bra hest på sitt beste, og skal regnes her. Betaler også for 2 Boh Erre, 11 Strong Vacation, 12 Kadabra Dream og 7 Custom Cash.

V75-6

8 Tangen Bork blir stor favoritt, og har vært solid så langt i år. Forutsetningene her er litt annerledes enn tidligere.  Havglimt er den jeg setter nærmest. Står fint til her, og skulle han komme seg foran kan det bli vanskelig for Tangen Bork å ta han ned. 5 Stumne Fyr vært kanongod i vinter, men var kanskje ikke som best sist. Tilbake på topp er han langt fremme. 9 B.W. Sture og 10. Jærvsøodin regnes langt ute. Det samme gjelder 4 Troll solen.

V75-7

9 Ramstad Frekken settes først. Har virkelig funnet storformen, og vant enkelt sist. Møter hester han er klart på høyde med her, og blir det ikke mye feil underveis skal sjansene være svært gode. 8 Kong C.K. årsdebuterer, og Hjørnerød pleier å ha dem klare direkte. Er en vinnerhest, og er nok langt fremme igjen. 6 Fyri er god nok, men kan ikke tape for mye ut her. 2 Briskeby Pilen er spennende fra strek, og 13 Glans Tider er skrellen her, men det skal holde hardt. Bør holde med disse.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more