Bergen Travpark

Tips til Bergen og jackpoten der

Det er enorme penger å spille om i kveld, med 444.000 ekstra i potten. Vi har hatt stor suksess i Bergen gjennom hele året og vi forventer at det fortsetter her.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Dagens beste banker fra våres side:

V65 avd 2. 10 Kompis. Er en fantastisk flott traver som bare vil vinne. Han er ikke helt rytmisk/kurant, men vinner rett og slett fordi dette er en traver med stor vinner skalle. Han støter på konkurrenter han er mye bedre en og er normalt en sikker vinner.  Dette er dagens sikreste vinner i Bergen.

Dagens nest beste banker fra våres side:

V65 avd 1. 7 Great Shadow. Denne har rett og slett et såkalt pliktløp til å vinne. Var knallgod sist etter en Down periode før det. Sprint sist som ikke er hans melodi, men sto på glimrende helt inn til mål. Støter på helt ordinære Bergens hester her og er normalt en sikker vinner selv fra utvendig leder om det skal blir tilfellet.

Skal med på kupongen:

V65 avd 3. 7 Shilah. Hadde vi knall tro på sist, men skuffet ørlite der. Er knallgod på rulle, men mulig at hesten liker litt roligere tempo underveis. Skal den få et optimalt løp underveis så speeder den normalt inn til seier. Med Rønnerdahl i bakspor så taler mye til for vår ide.

Vi er ikke sikre nå heller:

V65 avd 6. 8 Deep Sea Lucky. Har skuffet veldig de siste gangene. Om det er varme og brunst som gjør at hun ikke presterer på topp vites ikke. Det er mye penger og i få henne bort her. Vi er sterk i troen på at det skal være mulig her. Nødblinken med sterkt rødt lys blinker over de syv fjell.

Dagens beste banker alternativ i V4 spillet:

V4 avd 1. 6 Maryrose USA. Er en skikkelig god traver som gjør alt rett. Er ikke hesten syk eller blir påkjørt så vinner den dette løpet. Vanskelig for oss og se at den kan tape her.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Vi er klare!
www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
... See MoreSee Less

Vi er klare!
https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
2 weeks ago

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 ... See MoreSee Less

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Load more