Moni Viking_Frode Hamre_Jarlsberg 08072018

TIPS: Nå er det Jarlsberg som gjelder

Fredag og en fin Jarlsberg kjøring står for tur. Vi mener vi har to bankere som bare vinner og har flere spennende ideer til deg som kunde.

Av Kristian Skeie

HER FINNER DU TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Dagens beste banker:

V65 avd 4. 11 Bore Jenta. Har vært bra, men nå ser hun enda bedre aksjonsmessig ut i trening. Hun har et veldig fint løp på papiret og Bore Jenta skal vinne dette løpet. Vi er sterk i troen.

Dagens nest beste banker:

V65 avd 3: 3 Mjølner JR. Vant på Momarken i lunsjen om onsdag. Han er den fødte monte hesten og kommer til å rade opp i denne grenen. Mjølner JR er mye mer stabil i travritt og dette en vinner.

I sitt livs form:

V5 avd 5. 4 Easy Kiss. Holder rett og slett sitt livs form. Fantastisk i sine siste starter som ble fulgt opp av en like sterk prestasjon sist i Bergen. Klar fordel av lite felt og er giftig på en 500 meter. Easy Kiss skal med på alle kuponger.

En vinner fra tet:

V5 avd 3. Gompens Hønk. Er en meget hurtig sprinter som er meget hurtig fra start. Har vunnet slike løp tidligere fra tet. Ger blir det full ladding og de mest markerte har dårlige startspor. Skulle han komme seg forholdsvis enkelt til tet uten for høye farter så kan dette seg om et meget bra vinnerspill.

Enormt forbedret sist

V5 avd 2. 3 Lennon BR.  Knallgodt sist og er godt fra å være en med henger til å bli en tøffing. Motstanden er knalltøff, men presterer han sist så er vi sikker på han vinner. Må med på alle kuponger.  

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more