333299971_711764990413133_6496751630639949845_n

TIPS: Klart for late night V75 fra Forus

Det er Super Saturday lørdag. Etter V75 på Ørebro går ferden til Forus og V75 der.

Av Simen Nordli Ruud.

Slik er våre vurderinger:

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

V75-1

Fem hester som skiller seg ut i den første avdelingen. 1 Bjørnemyr Best er tilbake etter langt opphold, og det er snakk om en meget kapabel traver. Skal regnes direkte her, men møter bra motstandere. 3 Stå Stille var god sist i årsdebuten, og er mer langt fremme igjen her. 7 Fakserling holder hysterisk form for dagen, og klaffer det med fine rygger underveis her blir han tøff å stå imot til slutt. 6 Ask Viktor er bra, og har hatt en liten pause. Gått gode løp, og skal regnes. 4 Voje Dino har bra kapasitet, og er formen der så er han ikke borte. Normalt disse fem som gjør opp.

V75-2

2 Thai Carolina settes først direkte her. Møtte de beste hoppene i årgangen i fjor og er herdet. Årsdebut her, men hun er rask ut og det er skoles og amerkanervogn direkte. Kan være helt klink her. 12 Susie Q. Har imponert, men står vanskelig til her. Avhenging av klaff. 1 Bellfire var bra i årsdebuten sist, og tapte kun for Hello da. Må med.  Skrellen her er 6 Ivory B.R. Raden lyver en hel del, og galopperte fort vekk bort en seier tredje sist. Satt fast sist. Er rask ut, og feilfritt rundt her så skal han være med der fremme.

V75-3

1 Ida Bork blir storfavoritt i den tredje avdelingen, men har ingen enkel oppgave foran seg. Blir overflydd fra start, og på en sprint kan det by på problemer. 7 Aner ikke er brennkvikk ut og har vært veldig bra i Hamre regi. Kan komme seg foran selv fra spor 7. 4 Grude Elling holder fin form, og er bra ut også han. Kan vinne. 9 Lesja Odin regnes bak disse, og leter man skrell er 8 Olav aktuell. Gikk bra som toer bak Ramstad Balder sist, og han er fryktelig rask i beina på en speed. Trenger en del klaff fra spor 8, men hvorfor ikke.

V75-4

7 L.A.’s Venus i årsdebut, og hun settes først direkte. Var dronninga av kullet sitt i fjor, og var meget bra. Er rask ut, og selv om hun ikke skulle komme seg foran skal sjansene være gode direkte. 4 Born In Bergen er en annen solid 4-åring det skal bli spennende å se her. Gjorde flere sterke løp i fjor, og skal settes nærmest favoritten.  Bak disse to er 6 Thai Mississippi og Thai Kansas aktuelle, men normalt holder det med ett 2 hesters lås.

V75-5

Dagens beste banker kommer ut i den femte avdelingen, og det er snakk om 1 Norheim Bork. Viste i fjor sommer at det er snakk om en bra hest, og kommer ut her etter langt opphold. Tjomsland bruker å ha det på stell direkte, og fra strek her så tror jeg ingen fanger han. Banker.

V75-6

Kjell Håkonsens minneløp står for tur, og jeg setter 4 Iggy B.R. først. Var ute i tøft lag sist, men synes ikke han var så aller verst. Vært bra i startene før det, og fra ett fint spor her så synes jeg han skal regnes tidlig. 1 Feydeau Seven gjorde norgesdebut sist, og var godkjent da. Gikk litt i rykk og napp, men var solid treer. Kan vinne dette. 7 Floris Baldwin har fått to løp i kroppen, og sist var han solid toer. Gjør alltid solide løp, og skal regnes tidlig her også.

V75-7

1 Muito Obrigada leder hele veien? Er brennkvikk ut, og gjør sine beste løp på Forus. Var strålende nest sist bak Iggy B.R og dette kan fort være vinneren. 6 Access regnes bak, satt fast sist og formen er bra. Må han ikke gjøre for mye jobb kan det gå.11 Jane Hall, 4 Marengo og 3 Callas regnes bak disse. Klar fordel 1 Mutio Obrigada her.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more