Restaurant fra veien_Sørlandet 12052019

TIPS: Kan noen ta Cool Trix?

Sørlandet byr på trav denne onsdagen og det virker ganske oversiktlig på forhånd. Her er våre tips til dagens omgang i sør.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Dagens beste banker:

V65 avd 1: 1 Cool Trix. Dette er et usedvanlig enkelt løp for Hamre traveren Cool Trix. Noen vil sikkert la seg spekulere om at ikke han beholder føringen, men i dette løpet kommer det garantert en luke. Vi har ikke så mye penger at vi kan spille mot Cool Trix. Dagens beste banker.

Skal klart først på kupongen:

4 Øygard Stjerna. Denne hoppa har blitt skikkelig god i ny regi. Har veldig fine betingelser og går ned en klasse i forhold til hva hun har konkurrert mot på sen vinteren. Møter to Tjomsland hester i form av Kleppbest og Troll Sterk Odin, men begge er vrange og vanskelig og kjøre. Vi har klart mest tro på Øygard Stjerna i den andre avdelingen.

Skal være en traver langt utenom det vanlige:

V65 avd 3: 4 Alunita. Alunita er ei hoppe det har gått store ord om i lang tid fra Granum og stall Tengsareid. Vi vet at hesten kan en 1.16 tid allerede i debuten. Mange ukjente debutanter i dette løpet og Tengsareid er ikke en som fyrer de så voldsomt avgårde tidlig i karrieren. Vi blir dog veldig forbauset om den taper her.  

Nå må det bli seier:

V65 avd 6. 2 Birk Støvern. Har vært radikalt forbedret i regi Birkeland. Hadde personlig lite tro på denne hesten, men den har vært knallgod. Tapte for Idu Bork sist, men det er tross alt Forus beste kaldblodstraver. Møter et par elitehester, men de har ikke gjort noen glad på lenge. Her blåser Vidar Tjomsland rett i tet og blir ikke forundret om han kan 1.21 over en lynrask sprint på Sørlandet denne onsdagen.

Vinner om storfavoritten roter seg bort:

V65 avd 4. 4 Glamour Tilly T.E. Her blir 2 Broadway Don gigantisk favoritt. Men den er langt fra stabil og ikke så enkel og kjøre. Glamour Tilly TE har vært meget forbedret i regi Hamre. Denne er vi sikre på at vinner om Broadway Don roter seg bort.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more