Forus Sommer

TIPS: Forus byr på lekker V75

Det er en riktig fin V75 omgang på Forus denne tirdagen. Flere tilreisende hester gjør omgangen spennende.  

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Vi har følgende råd og vink:

Dagens beste banker:

V75 avd 4, 1 Norheim Bork. Er en meget god 4-åring som fikk kjenning på et gaffelbånd i fjor og mistet så godt som hele sesongen da. Kom tilbake etter avbrekket og imponerte veldig på Forus sist. Møter rett og slett veldig enkel konkurranse her og er en sikker vinner.

Dagens nest beste banker:

V75 avd 5, 1 Lykkje Brage. Her har virkelig Rune Wiig et emne. Dette er en start rask traver som skal ha en fin sjanse til og beholde teten. Han møter ikke noe avskrekkende konkurrenter her og vi blir overrasket om ikke Wiig leder hele veien. Ser kun tilleggets Stjernebjørn imot her, men utgangsposisjonen hans er meget vanskelig. 1 Lykkje Brage blir vårt holdepunkt.

Dagens tredje støtte banker:

V75 avd 7, 9 Thai M Square. Travet et sterkt løp i Sverige sist mot betydelige hardere konkurranse enn den møter her. Tror personlig at han er best med løp på rulle og det får han her. Hestene han konkurrerer mot er av bra kvalitet. Først og fremst 3 Jackpot BR og 1 Goethe AM imot her. Førstnevnte holder pangform og 1 Goethe AM kommer til å være kraftig forbedret med løpet i kroppen. Han har også stor fordel om man kjører skoløs framme. Thai M Square er den tredje bankeren, men spiller man kun to dropper man denne.

Stor favoritt som bør garderes:

V75 avd 3, 4 Havglimt.Gjør pangløp hver gang og dette er et helt riktig løp for storfavoritten. Men Havglimt virker litt lei av kusken bakpå nå og han lar aldri Havglimt få fred i løpene. Gynger og kjører hele veien og selv om Tjomsland er en av Norges desidert beste kusker så mener vi at kjemien ikke er bra her. Vi er usikre og når han blir så stor favoritt som i dag så tar vi med 1 Emil Mollyn som holder hysterisk form og Steinfaks som Eilefsen er utrolig god til å sette opp for løp. For oss blir det tre hester her.

Formen er over:

V75 avd 6, 5 Muito Obrigada. Denne topp hoppen fortjener virkelig en løpspause nå. Formen er helt over og hun blir mye spilt her. Med 3 Cool Canadian på innsiden så får hun ikke tet. Vi dropper og bruke penger på 5 Muito Obrigada i dag.

Dagens luring:

V5 avd 5, 9 Trø Tellus. Er en vrienpeis, men har god kapasitet. Var knallgod på Forus nest sist, mens på Kloster bare galopperte han. Feilfritt så står han ikke tilbake denne konkurransen og vinner normalt feilfritt.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Vi er klare!
www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
... See MoreSee Less

Vi er klare!
https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
2 weeks ago

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 ... See MoreSee Less

Andeler til dagens jackpoter? Klikk her: https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Load more