Tribune - Klosterskogen 070612

Tips: Fortsetter suksessen i Skien?

Dagen derpå etter nasjonaldagen og klaff i V86-spillet i går, turen til Klosterskogen torsdag. Der er mange fine spilleløp.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

I dag har vi meget god tro i V4-spillet og det blir vårt hovedfokus

Her er også dagens beste banker:

V4 avd 3. 5 Uberg Kos. Er en meget talentfull 3-åring som leverte et sterkt debutløp på Jarlsberg. Tapte for en topp 5 i hoppe årgangen der og vinneren hadde rett og slett større toppfart enn Uberg Kos. Møter ingenting her og Uberg Kos er normalt vinneren.

Dagens nest beste banker:

V4 avd 2. 7 Joyeux du Cygne. Har rett og slett et gaveløp på papiret. Var knallhardt meldt i Sverige, mens sist var den knallgod. Caprioso debuterer for Kolnes. Jeg kjenner hesten svært godt fra Tjomsland. Hesten sliter med beintøyet og blir for mye spilt her. Har også en urutinert kusk her, så vi har lite tro på Hollenderen.

Likte vi svært godt sist:

V4 avd 1. 3 Ambjørg  A.C.. Travet et solid løp sist og hang på så godt den kunne bak Bjørli Bolt på Sørlandet. Skulle den ikke ha tatt skade av det løpet og er like god som sist så er den tidlig aktuell her. Spennende objekt fra strek.

Vinner fra tet:

V65 avd 2. 4 Musical Sun. Er en meget talentfull 3-åring som har vunnet spor trekkingen kontra sine verste konkurrenter. Blir fort tidlig tet her og fra den posisjonen så skal dette dreie som en fin maidenchip.

Blir alt for stor favoritt:

V65 avd 1. 6 Hopus Castell. Er rett og slett håpløs usikker. Takler baneprofilen, men kaster seg i galopp når man minst aner det. Vi anbefaler sterk og gardere bredt i innlednings racet. Vi setter på nødblinken.  

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more