Tordenskjold

TIPS: EM for damer og V75

Det er en meget spennende jackpotrunde på Bjerke denne tirsdagen. Med i spillet er også dame EM og her er det mange ukjente kusker og i disse løpene kan det skje det utroligste.

Av Kristian Skeie

Vi har følgende tanker og ideer om omgangen.

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18+

Dagens beste banker:

V75 avd 1. 2 Tordenskjold (BILDET). Er Norges tredje beste 4-åring for øyeblikket. Undertegnede har fulgt med på trav siden han ble født, men styringen til Vidar Hop sist i Kongepokalen var helt sjanseløst. Hop klarte faktisk og forlate ryggen til Brenne Borken runden igjen og ut i andre spor. Det er faktisk stryk karakter på dette nivået. Men det til side, her møter han konkurrenter han bare slår alle dager i uken. Vi er trygge på at Tordenskjold er dagens beste banker i jackpot omgangen.

Dagens nest beste banker:

V75 avd 4. 5 Robertsin. Dette er en skikkelig flyvemaskin som har trent strålende i en lang periode. Skulle egentlig startet på Forus om lørdag, men kommer ut her istedenfor. Ifølge treneren skal det være tet garanti og han kjører mot denne gjengen hele uken. Hvis han bomber til tet så skal dette racet virkelig bli morsomt å se på. Vi mener Robertsin er dagens nest beste banker.  

Skal først på kupongen:

V75 avd 5. 6 Stumne Fyr. Var utrolig god i vinter og var en tur opp og nikket på å være Norges beste kaldblodstraver. Men mulig dette er en traver som gjør sine beste løp om vinteren og at det går litt for fort på disse raske sommerbanene. Uansett så har han spor på innsiden av storfavoritten Grisle Odin GL. Han er dønn av avhengig av pisk i løpene og byr seg ikke til uten. Stumne Fyr møter billig konkurranse bak her og vi gir han en sjanse.

En vinner fra tet:

V75 avd 7. 5 Dionne. Denne hesten liker vi svært godt og her ser vi for oss at kusken er offensiv og klemmer til direkte i håp om føringen. Hvis kusken tar den taktikken og ikke det koster for mye så skal dette være en kjempefin vinnermulighet.

Dagens beste V5 banker:

V5 avd 5. Voje Lotta. Dette er ei hoppe som vi likte svært godt i debut løpet sist. Det har gått meldinger på denne gjennom hele vinteren at dette skulle være noe langt utenom det vanlige. Og det er det virkelig. Denne skal bite godt i fra seg i 3-års løpene utover høsten. Her møter den ikke all verden og vi forventer seier. Dagens beste V5 banker.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more