Bergen Travpark

Tips: Bergen er første ut

Oslo Grand Prix-helgen er over og hverdagen er tilbake. Vi skal over de syv fjell til Bergen denne mandagen og har følgende tips.

Av Kristian Skeie

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 

Dagens beste banker:

V65 avd 2. V G Prinsen. Har rett og slett et utrolig fint løp på papiret. Slike forutsetninger får han neppe noen gang igjen i karrieren. Her fyker han til tet og leder løpet hele veien.- Det er bare sykdom stor som kan frata hans eieren.

Skal stå først på ranken:

V65 avd 5. 5 Piece Of Raja. Har et skreddersydd fint løp på papiret denne gangen. De verste konkurrentene har trykket vanskelige startspor. Det blir normalt tet fra start til mål her og kan brukes som banker for samlebongene.

Dagens beste V5 banker:

V5 avd 4. 4 Mi Bella. Dette er en traver som virkelig har imponert oss og virker som har et altfor lavt grunnlag i forhold til kapasiteten. Møter slett konkurranse her og er normalt en sikker vinner.

Dagens nest beste V5 banker:

V5 avd 5. 9 Allie Ø.K.. Ble det helt feil for sist på Forus. Dette er en traver Øksnevad har snakket varmt om lenge og han holder denne veldig høyt. Magnums Valentin holder vi høyt imot, men den virker ufresh om dagen og vi har ikke noe tro på han i dag. Allie Ø.K. vinner normalt avslutningsløpet.

Dagens beste spill:

V65 avd 1. Flytroll Jaros. Har konkurrert mot utrolig gode konkurrenter på Forus i de siste løpene. Nå er det ned flere klasser og han skal ha en hyggelig sjanse til å vinne dette løpet. Dette er dagens beste spill for oss.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more