Cash Okay - Geir Vegard Gundersen - Jarlsberg 150523

Tholfsen-vinner til Pedersen

Ready Cash-sønnen ble tilbake i 2015 den første vinneren av Hans Petter Tholfsens Minneløp. Nå prøves den triple millionæren og derbytoeren fra 2016 i ny regi.

Cash Okay (bilde) har stått hele sin aktive karriere hos Anders Lundstrøm Wolden på Bjerke. Nå mener både trener og eier at det er på tide hesten kommer i et nytt miljø. Derfor har eier Kjell Otto Molander besluttet å prøve 8-åringen hos Kim Pedersen.

– Han har stått her på Bjerke hele sin aktive karriere og det er på tide at hesten får litt nye impulser nå sier Lundstrøm Wolden til Trav24. Hesten har levert så mange gode løp for oss. Han har sitt litt spesielle gemytt denne hesten så jeg tror han vil ha godt av et miljøskifte nå. Kim Pedersen har takket ja til å ta ham i trening og det kan bli spennende.

Cash Okay vant Karsten Buers løp og ble toer i Big Noon-pokalen i 2019. Som unghest vant han som nevnt Hans Petter Tholfsens Minneløp, DNTs Høstfinale, Holm Holmsens Minneløp og Tamin Sandys Æresløp. I tillegg har hesten gjort flere meget sterke innsatser i Frankrike.

Cash Okay står med en rekord på 1.11.0 og et grunnlag på 3.090.560.

Foto: Trav24.no