Spillebord 2 Øvrevoll 100822

Tapsgrensen må vi korrigere oss etter

I dag ble det klart at det blir tapsgrense på hestespill etter en avstemning på Stortinget. De positive signalene som kom i kjølevannet av den negative nyheten er at det er bestemt at statsavgiften blir fjernet.

I tillegg ber Stortinget regjeringen å foreta en gjennomgang av om det innenfor rammene av sosialt ansvarlige spill er mulig å innføre en ytterligere individuell tilpasning av tapsgrensene etter en vurdering av den enkelte spiller etter nærmere kriterier, og på egnet måte orientere Stortinget om resultatene av gjennomgangen.

Med andre ord skal de se på om det er mulighet til å tilrettelegge for storspillere som omsetter langt mer enn den «vanlige» mann/kvinne i gata.

Grensen skal ligge på 20.000 pr.mnd, pluss at man kan ta med seg gevinster fra siste 365 dager.

Nå bør travsporten hente frem en strategi de ikke akkurat er kjent for å benytte seg av. Å tenke positivt og legge til rette for travsport på det nivået som gjelder i årene som kommer. Det skal vi komme tilbake til litt senere.

Nå er det om å gjøre å strukturere og planlegge for den nye hverdagen. Som kanskje kan bli bedre om regjeringen på litt sikt finner det fornuftig med en individuell tilpasning av tapsgrensene.

Foto: Trav24.no