PAfingersny

Switchman fra P-A i dag

Per-Anders Gråberg holder seg i en solid flytsone etter comebacket. Han vant begge hovedløpene på Klampenborg lørdag og jakter mer gull på Jägersro i dag. 
– 3 Switchman i V64-6/V4-4 er den beste sjansen, sier P-A til ovrevoll.no.

Av: Tom W. Johannessen  
Han utdyper: – 3Switchman (20-prosenter kl. 10.00, red. anm.) var dårlig nest sist. Forbedret i siste start, fikk et veldig «tråkig» løp, var vel ute i 5. spor. Jeg håper vi kan vinne i dag. Hans-Inge Larsen trener. Han har også  2 Primacor (6-prosenter) som jeg sitter på i V64-5/V4-3. Bør heller ikke være helt borte. Skal strekes.

* P-A Gråberg har fem seire på 16 i Sverige og 31 i seiersprosent. Tre førsteplasser på 12 Klampenborg-ritt er fasiten for 46-åringen som er formjockeyen i Skandinavia akkurat nå. 
Ellers er det jevnt i toppen i Sverige: Andreas Tapia Dalbark, Elione Chaves og Ulrika Holmquist har alle vunnet ni løp.

FAVORITT I FARE: 4 Gulfstream Tiger fra Lennart jr. Reuterskiöld var en 59-prosenter i V64-2 kl. 10.00. Har fem av sju, tok fire strake i fjor. Kan helt klart vinne, men dette er en 4-åring som møter tøffe hester på 1000 meter: 
6 Across The Pond er veldig spillbar som en 6-prosenter. Skulle kanskje hatt 1200, men funker også på denne distansen. 
Elione Chavez rir, han vant sist han satt på Across The Pond. 
5 Maid vant sist, regnes igjen. Det samme gjelder «Junior» Reuterskiölds andre hest, 7Hot Chocolate.

DAGENS LÅS: 3 A Certain Romance fra formtrener Peter Jardby blir tung favoritt i V64-4/V4-2 som er et dårlig løp. 
Et naturlig førstevalg, men 11-åringen (!) kan få litt kamp av 1 Adaline som følges av gode rapporter.

PASS PÅ DISSE: Raphael Freire kommer fra Øvrevoll med to; 1 Prince Of Tides  (Jacob Johansen) i V64-5/V4-3 og 4 Deecider (Oliver Wilson) i V64-6/V4-4. 
Begge er for lite spilt som 6-prosentere. 
Og begge ris av toppjockeyer, merk det.
Hans-Inge Larsens «oldtimer» 6 Labjaar er en underspilt 4-prosenter i V64-5/V4-3. Skrellhest hvis han skulle ha dagen. Kommer bakfra.
Bildetekst:
Per-Anders Gråberg har signalisert ofte for seier siden comebacket 14. april. Åtte førsteplasser på drøye 14 dager er en sterk statistikk.
Foto: Svensk Galopp