Cicero T.G

Supertalentet er endelig tilbake i banen!

Biri inviterer til V75 førstkommende lørdag. Vi aner vår i luften og flere gode hester er på farten. Spillemessig ser det ut som en spennende og utfordrende omgang.

Vi har tatt en titt på hestene som kommer til start.

V75-1: Seiersmaskinen Gomnes Faks jager fra det lengste tillegget og skal blant annet hente 40 meter på H.G. Odne og Bonus Diamant.

V75-2: Et lite felt med jevne hester. Her møtes blant andre Stensvik Martin, Stumne Fyr og Rappnor.

V75-3: Hoppecupen for kaldblods. Her er det ofte vanskelig å plukke vinnere. Lome Perla, Sundby Søss og Mine blir blant favorittene.

V75-4: Supertalentet Cicero T.G. måtte stå over kriteriekvalifisering i fjor på grunn av en hovknusning. Det skal bli utrolig spennende å se lillebroren til Support Justice tilbake i banen igjen. Oz, som har vært meget god i sine siste starter og Admirals Club som vant to V75 løp på rappen tidligere i vinter, er blant utfordrerne.

V75-5: Montéspesialisten Eldorado Gracieux kommer denne gangen ut i sulky sammen med sin faste makker Josefine Eilertsen. Fortsetter de seiersrekken og ferden mot montéeliten på Solvalla siste helgen i mai? Dette et fantastisk spilleløp med mange spennende hester. Z. Boko, Olimpo Doc, Easy Winner og Zlatan Classic, for å nevne noen.

V75-6: Hoppeløp for varmblods. Også dette er et åpent løp med jevne hester.

V75-7: Alpha Scarlet R.R har vunnet to eliteløp på rappen. Kommer nå ut i sølvdivisjonen og går således ned en klasse. Bullerens nye elitehest ser på forhånd ut som dagens banker.