Hans Jørgen Pettersen_Morten Gunnar Sem_I Love Paris_Lars Anvar Kolle_Biri 29082017

Superhoppe gir seg på topp

Steinlager-datteren I Love Paris (bilde) har prestert meget bra gjennom en knallsterk og karriere gjennom åtte sesonger. Det har endt med  hele 4.153.606 kroner i grunnlag.

Til nesten 50 i vinnerodds sjokkerte hun både spillere og publikum ved å spurte ned hester som bl.a. Anna Mix, Your Highness og In Toto Sund når hun vant EM for hopper på Solvalla sammen med Jimmy Takter.

Hun har vunnet løp som DNTs Hoppechampionat, NM på Biri sammen med Lars Anvar Kolle (bilde), Giant Diablos Lopp for Bjørn Goop samt flere andre store løp i Norge, Sverige og ikke minst Frankrike.

Lørdag sjokkerte hun igjen. Nå sammen med Carl Johan Jepson som ga henne drømmeløpet. På oppløpet spurtet hun ned kanoner som Mellby Free og Ultra Bright i finalen i StoEliten som ga henne 300.000 sek i førstepremie.

Da hadde eier Morten Gunnar Sem rådsmøte med bl.a. Bjørn Goop og de satte stopp for hennes fantastiske karriere. På hoppas Facebookside står det følgende å lese:

– Da har vi etter samråd med Bjørn Goop, besluttet å pensjonere I Love Paris på topp. Hun blir stående i Sverige og bedekning med Maharajah er i orden. Det kan bli et spennende føll…… Har en god følelse for dette 🙂 En stor takk til Stall Goop og den flotte jobben de har gjort med I Love Paris og også en stor takk til alle her hjemme som har vært involvert. Dette har vært et eventyr for meg. Forhåpentligvis kan det fortsette.

Foto: Trav24.no