E2CB208C-E3C0-4C49-92EC-F4745BA29559

Suksess som eier, trener og kusk

Cato Antonsen er som en ringrev å regne i travsporten. De siste årene har mer og mer av fokuset vært på sønnen Gøran og hans virksomhet. Men mannen i blått med de gule armringene og hesteskoen på drakta kan definitivt enda.

En av de mest stabile leverandører av resultater i flere tiår nå. Han har det meste av verktøyene i kassa si. Kuskeferdighetene har det aldri vært noe mangel på, noe hans snart 3.500 seire viser med all tydlighet. Snakketøyet er kanskje enda mer imponerende og han har i tillegg selet ut endeløst med egentrente vinnere i små og store løp.

Søndag sendte han Faxen Af Sola inn til sikker seier på Biri. En hest han eier selv. I går på Bjerke var det hoppa Höwings Venus (e.Nu Pagadi) sin tur. Søsteren til 10-traver Höwings Star kom seg forbi Miss Åslanda i den første svingen. Det ble helt avgjørende da 7-års hoppa på enkleste vis svarte opp sistnevnte på oppløpet igjen.

Også dette er en hest Cato eier og trener selv. Vinnertiden ble 1.14.1/1609 auto og som vanlig bød Antonsen sr. på seiersgest over mål.

Foto: Trav24.no