58731BF2-2185-4605-A8C4-815A015DC415_1_201_a

Stormer Jerven fortsatt frem?

Kaare Krosbys Minneløp er kjørt på Momarken siden 1948. Det første oppgjøret vant Steggjar og Trygve Diskerud. Siden da har bl.a. topphester som Moe Odin, Alm Rau Jo, Åsajerven og Gylden Balder vunnet løpet.

En av favorittene i årets utgave kommer fra Blaker men trenes daglig på Momarken hos travtrener Karoline Lund Solberg. Som datter av Inger Lund, som har jobbet i administrasjonen på banen en årrekke og stemmen bak de fleste travløp i Norge, Ole Johnny Solberg var det ingen stor bombe at også Karoline satset på travsporten som levebrød.

Etter en aktiv ponnikarriere har hun tatt steget helt ut og driver nå egen stall på sin hjemmebane.

I Stormjerven har hun et veldig spennende emne i sin varetekt. Det er eier og oppdretter Tom Berntsen som har satt hesten i trening til Karoline. Det angrer han nok ikke på. Som sønn til nevnte Åsajerven vet ikke 3-åringen hvordan det er å tape travløp. Fem starter har gitt like mange seire. Den siste kom på imponerende vis i Th. Gjølstads Minneløp på Bjerke. Nå jakter de på mer sølv.

Skulle hingsten gå helt til topps i dag passerer han samtidig 200.000 kroner innkjørt i sin debutsesong på bare seks starter.

Stormjerven er en kraftig flott hingst som har gjort alt rett så langt. Det ser ut til å være godt med utvikling i denne hesten. Seieren sist var imponerende og slik vi vurderer hesten var det langt fra noe maksnivå vi fikk se da.

artikkelen fortsetter under bilde…

Hvor skal dette ende?

– Vi tar et løp av gangen foreløpig så får vi se etter hvert. Det blir en pause nå etter dagens løp hjemme på Momarken, så får hesten bestemme litt selv hvor lang den pausen blir forklarer Karoline som ønsker å holde bakkekontakten litt.

For bare dager etter Stormjervens siste seier fulgte familiehesten Fux Delux (e.Mørtvedt Jerkeld) opp med ny flott seier på Bjerke tirsdag. Begge vinnerne kusket av Åsbjørn Tengsareid. Vi kan trygt si det flyter godt for familien Lund Solberg og travtrener Karoline om dagen.

Foto: Privat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 months ago

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:

TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER: www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
... See MoreSee Less

Trav24 er spilltilbyder gjennom Rikstotos andelstorg. Link til andelene finner du under her:  TRAV24s ANDELSBONGER TIL DAGENS KJØRINGER:  https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00752 
Se rikstoto.no/vinnersjanser | Hjelpelinjen.no | 18 |
Load more