creation

Stall Creation flytter alle hestene sine!

Nå satser de mot Frankrike.

Trond Storbråten som står bak storsatsningen Stall Creation har nå tatt en beslutning om å flytte samtlige hester fra Team Bullern og spre de rundt på en rekke forskjellige trenere.

Dette gjør jeg for å teste ut hvem som kan få resultater på oppdrettet mitt samt andre løpshester som jeg har kjøpt inn.

Hvor går hestene?

– Det er forskjellige steder. Jeg satser såpass stort og kan ikke ha fokus på Norge, Sverige og Frankrike samtidig. Det er Frankrike som nå blir vårt hovedfokus. Der har jeg avlshopper og andre hester fra før. Vi har satt sammen et team med kompetente folk også har vi et samarbeid med Thierry Duvaldestein. Vi skal fortsette å produsere norsk og svenskfødte hester fremover. Jeg har også andre hester jeg har kjøpt inn. Bl.a. en kaldblods i trening hos Jan Roar Mjølnerød. Han kvalet nylig inn til Kriteriet i Sverige og får Ørjan Kihlstrøm som kusk i finalen forklarer Storbråten.

Hva er grunnen til at dere flytter alle hestene fra Ådal?

– Det er en sammensatt grunn til det. Jeg ønsker ikke å gå inn i detaljer. Vi investerer store summer på dette og hestene må både passes på og få optimale sjanser til å lykkes. Dessuten er situasjonen i norsk travsport som den er nå. Jeg kan si såpass som at måten ledelsen i DNT håndterer dette på har hjulpet meg godt på vei til en slik beslutning avslutter han overfor Trav24.no

Foto: trav24.no