F6DC8F1F-A180-421F-88A8-CFCE61AD94D5_1_201_a

Slutt for Ecurie D. for i år

Andreplassen bak Aethos Kronos i Solvalla Grand Prix ble den siste starten for året for superhesten Ecurie D. Det var spekulert i et løp til i Frankrike men det blir det nå ingenting av. I stedet siktes det mot Elitloppet 2021.

Nå skal Infinitif-sønnen til Global Glide AB & Smart Repair Center AB vintertrenes mot en uhyre spennende 5-års sesong. Så gode hester er allerede etablert i eliten så noen mellomsesong tror ikke vi det blir. Vi antar at målene er relativt høye med en slik hest.

Ecurie D. har startet 17 ganger så langt. Han begynte karrieren med 11 strake seire. Også i hans fleste nederlag har hesten vært utrolig god. Kun oppløpsgaloppen på Vincennes i Europaderby er hva vi kaller en nedtur.

Foreløpig har hingsten tjent 3.2 millioner svenske kroner. Det vil garantert knyttes stor oppmerksomhet når en av travsportens flotteste og fremste trekkplastre entrer banen igjen en gang i 2021. Det kan fort bli et voldsomt oppstyr frem mot løp som Elitloppet, Jubileumspokalen og kanskje til og med Oslo Grand Prix.

Vi gleder oss allerede.

Foto: Trav24.no